1
Night
Siesta Legian Hotel, Badung
Siesta Legian Hotel, Badung
Siesta Legian Hotel, Badung
Siesta Legian Hotel, Badung
Siesta Legian Hotel, Badung
+ 15 others
Hotel

Siesta Legian Hotel

Legian, Badung

Reviews

Tiket
4.1
Good
From 83 reviews
The most helpful reviews
Kristin Eliana
06 Jun 2019 - Couple
5.0/5
Liburan 3 hari kamar Bersih, nyaman, breakfast enak. Thx siesta. Kli kebali pngen nginep ksni lgi.
Debby Anastasia
24 Aug 2021 - Couple
3.0/5
Fasilitas nol bngt seperti hotel bintang 1, hanya + nya ada kulkas..
Debby Anastasia
24 Aug 2021 - Couple
3.0/5
Saat disana, TV mati, air panas tidak ada, welcome drink, teh kopi pun tidak di sediakan, sabun mandi harus minta dulu, sikat gigi dll juga tidak disediakan.. emang sihh sedang sepi karena ppkm, tapi tolong tetap dipertahankan fasilitas dll nya seperti hotel2 yg lain jg sama kok sepi tapi fasilitas masih lengkap sesuai dengan seharusnya dengan harga kamar yg lebih murah jg.
LK
25 May 2021 - Solo
2.6/5
....................
NA
24 May 2021 - Couple
4.0/5
Bagus aja, sedih krn perhotelan dan pariwisata bali lg sepi.. Semoga pulih kembali
Location
Jalan Bunut Sari No.8
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-23:59
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of Siesta Legian Hotel?
Siesta Legian Hotel is located at Jalan Bunut Sari No.8
What are the standard check-in & check-out times of Siesta Legian Hotel?
The standard check-in time at Siesta Legian Hotel is starting from 14:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Siesta Legian Hotel?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • Swimming Pool
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
Does Siesta Legian Hotel have a swimming pool?
Yes, Siesta Legian Hotel does have a swimming pool.
Facilities
Popular Facilities
tiket CLEAN
Swimming Pool
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
AC
Airport Transfer
Meeting Facilities
Children Facility
Public Facilities
Smoking room
Air conditioning
Lounge
Sundeck
Meeting facilities
Public WiFi
Restaurant
Designated smoking areas
Swimming Pool
Parking (Free)
Pets
No pets allowed
Hotel Services
Safe-deposit box at front desk
Luggage storage
24-hour front desk
Multilingual staff
 

Reviews

4.1
Good
From 83 reviews
Cleanliness
4.0
Facilities
4.0
Location
4.2
Service
4.2
Value for money
4.3
Couple
20
Family
30
Solo
25
Group
8
Vacation
65
Business
10
Others
8
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
Kristin Eliana
06 Jun 2019 - Couple
5.0/5
Liburan 3 hari kamar Bersih, nyaman, breakfast enak. Thx siesta. Kli kebali pngen nginep ksni lgi.
Debby Anastasia
24 Aug 2021 - Couple
3.0/5
Fasilitas nol bngt seperti hotel bintang 1, hanya + nya ada kulkas..
Debby Anastasia
24 Aug 2021 - Couple
3.0/5
Saat disana, TV mati, air panas tidak ada, welcome drink, teh kopi pun tidak di sediakan, sabun mandi harus minta dulu, sikat gigi dll juga tidak disediakan.. emang sihh sedang sepi karena ppkm, tapi tolong tetap dipertahankan fasilitas dll nya seperti hotel2 yg lain jg sama kok sepi tapi fasilitas masih lengkap sesuai dengan seharusnya dengan harga kamar yg lebih murah jg.
LK
25 May 2021 - Solo
2.6/5
....................
NA
24 May 2021 - Couple
4.0/5
Bagus aja, sedih krn perhotelan dan pariwisata bali lg sepi.. Semoga pulih kembali
NA
23 May 2021 - Couple
4.0/5
Semuanya baik.. cuma agak sedih krn hotel sepi.. Semangat untuk bali.. semoga bisa kembali spt normalnya.:
Rosalia Fransisca
11 May 2021 - Couple
5.0/5
selalu kesini setiap ke bali..harga murah, bersih, bagus
CI
27 Apr 2021 - Solo
4.0/5
selalu baik, aku suka. kekurangan krn pandemi bisa lah di toleransi, krn secara rate juga berubah. thanks yah..
CI
25 Apr 2021 - Solo
4.0/5
Good as usual. Thanks.
SA
23 Jan 2021 - Family
3.0/5
Lumayanlah untuk bermalam
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.