1
Night
Snooze Hostel Yogyakarta, Yogyakarta
Snooze Hostel Yogyakarta, Yogyakarta
Snooze Hostel Yogyakarta, Yogyakarta
Snooze Hostel Yogyakarta, Yogyakarta
Snooze Hostel Yogyakarta, Yogyakarta
+ 81 others
Hostel

Snooze Hostel Yogyakarta

Kraton, Yogyakarta
Starts from
IDR 435,600
per room per night

Reviews

Tiket
4.9
Fantastic
From 89 reviews
The most helpful reviews
OH
29 May 2022 - Solo Trip
5.0/5
スタッフの方がとても親切で良い滞在ができました。ロケーションも良く、ジャランマリオボーロや、ソノブドヨ博物館へのアクセスも素晴らしかったです。
Aninda Juni
21 Aug 2020 - Trip with Friends
5.0/5
people here so friendly. the place is very clean, comfortable, and affordable!
AB
04 Nov 2022 - Solo Trip
5.0/5
Nyaman pokoknya
Suci Tamasari
02 Nov 2022
5.0/5
Sangat sangat sangat memuaskan, dr segala aspek. Homestay kecil tapi pelayanan dan kualitasnya sangat memuaskan. Semua yg menginap ga henti²nya ngmg kalo ini homestay bagusssss banget. Recommended pokonya!
AC
25 Jul 2022
5.0/5
💚💚💚
Location
Jl. Mangunnegaran Kulon No.9, Panembahan, Kecamatan Kraton, Kota Yogyakarta, Daerah Istimewa Yogyakarta 55131, Indonesia
maps
1
Night
Breakfast
Non-smoking room
Wifi

Queen Standard Room with Shared Bathroom

Only 1 rooms left!
Breakfast (2 pax)
Wifi
1 Queen
2 Guests
9m²
IDR 435.600
per room per night
7.623 tiket Points

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-23:00
Check-out time:
11:30
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of Snooze Hostel Yogyakarta?
Snooze Hostel Yogyakarta is located at Jl. Mangunnegaran Kulon No.9, Panembahan, Kecamatan Kraton, Kota Yogyakarta, Daerah Istimewa Yogyakarta 55131, Indonesia
What are the standard check-in & check-out times of Snooze Hostel Yogyakarta?
The standard check-in time at Snooze Hostel Yogyakarta is starting from 14:00-23:00 and the latest check-out time is at 11:30
What are the facilities available in Snooze Hostel Yogyakarta?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • WiFi
  • Restaurant
  • Weekly/Monthly
Facilities
Popular Facilities
WiFi
Restaurant
Weekly/Monthly
Public Facilities
Public WiFi
Living Room
Pets
No Pets Allowed
Hotel Services
Laundry Service/Dry Cleaning
Multilingual Staff
 

Reviews

4.9
Fantastic
From 89 reviews
Cleanliness
4.9
Facilities
4.8
Location
4.8
Service
4.9
Value
4.8
Couple Trip
16
Family Trip
9
Solo Trip
33
Trip with Friends
12
Business Trip
5
Others
1
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo Trip
Family Trip
Couple Trip
Trip with Friends
Business Trip
Medical Trip
Others
Reviews with photos
OH
29 May 2022 - Solo Trip
5.0/5
スタッフの方がとても親切で良い滞在ができました。ロケーションも良く、ジャランマリオボーロや、ソノブドヨ博物館へのアクセスも素晴らしかったです。
Aninda Juni
21 Aug 2020 - Trip with Friends
5.0/5
people here so friendly. the place is very clean, comfortable, and affordable!
AB
04 Nov 2022 - Solo Trip
5.0/5
Nyaman pokoknya
Suci Tamasari
02 Nov 2022 -
5.0/5
Sangat sangat sangat memuaskan, dr segala aspek. Homestay kecil tapi pelayanan dan kualitasnya sangat memuaskan. Semua yg menginap ga henti²nya ngmg kalo ini homestay bagusssss banget. Recommended pokonya!
AC
25 Jul 2022 -
5.0/5
💚💚💚
MF
23 May 2022 - Family Trip
5.0/5
Pelayanannya sangat menyenangkan
MR
28 Apr 2022 - Trip with Friends
5.0/5
kalo kalian cari tempat singgah yang homy, cosy, friendly, dan worthy utk sekadar sehari atau dua hari, aku sangat merekomendasikan Snooze ini sih. bahkan utk long stay pun aku rasa sangat ok ya. tempatnya nyaman banget, rindang, fasilitas umumnya juga sangat membantu. hanya aja yg kurang itu kamar mandinya yg sharing, mungkin karena itu harga jadi lebih affordable ya. tapi buatku itu ga masalah sih, karena kamar mandinya juga bersih banget kok walaupun sharing. untuk stafnya SEMUANYA ramah banget, mereka ga sungkan utk ngajak kita ngobrol apapun itu. bahkan waktu aku pulang sempet minjem helm karena mau ke terminal gada helm 😂 bahkan setelah nginep pun mereka masih kontak utk sekadar say hi. ihh gemes deh dengan harga yg ditawarkan menurutku ga sepadan dgn service yg mereka berikan. it was priceless for me. thank you so much for the experience. semoga sehat selalu kakak2 staf disana. i will be back for sure.
FP
25 Mar 2022 - Solo Trip
5.0/5
Septianwahyu Pradana
09 Feb 2022 - Solo Trip
5.0/5
Tempatnya nyaman, bersih, dan staff² disini friendly Recommended banget buat backpacker yg lagi cari hostel.
CA
24 Jan 2022 - Solo Trip
4.4/5
menyenangkan, homey dan cukup sepi jadi enak untuk istirahat. Di detail tertulis kamar non-AC.
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.