Ayola Sentosa Palembang, Palembang
Ayola Sentosa Palembang, Palembang
Ayola Sentosa Palembang, Palembang
Ayola Sentosa Palembang, Palembang
Ayola Sentosa Palembang, Palembang
+ 18 others
Hotel

Ayola Sentosa Palembang

Ilir Timur Satu, Palembang
This accommodation is clean, safe, and CHSE certified by the Ministry of Tourism and Creative Economy.
Body Temperature Check
Personal Protective Equipment
Cleaning & Disinfection
Social Distancing Rules
Sanitation Kits Availability

Reviews

Tiket
4.1
Good
From 267 reviews
Tripadvisor
From 62 reviews
The most helpful reviews
Ahmad rezki ramadhan
05 Dec 2020 - Couple
1.0/5
menyesal cekin di ayola sentosa,dituduh nemecahkan meja padahal sebelumnna sudah pecah saya jelaskan dan ingin bertemu manager nya resepsionisnya mebolak..... dan satpam nya tidak rama pas kejadian cuma kaca meja pecah satpam berani kasar kepada costumer,dan akhirnya saya membayar untuk mengalah saja.....dari pada adu ribut saya tersulut emosi. intinya saya sangat menyesal.. teman" jangan pernah cekin disini
SL
06 Oct 2020 - Solo
4.0/5
REVIEW HOTEL KELEBIHAN: - Kamar luas - Kamar mandi luas - Air shower besar - Ada balkon - Kamar lumayan kedap (untuk tipe Kamar Tidak Terhubung) - Sarapan bervariasi - Ukuran ranjang besar (king size) KEKURANGAN: - Penerangan kamar kurang terang - Beberapa ruangan terdapat semut - Terdengar suara percakapan tamu di kamar sebelah (untuk tipe kamar terhubung) - Jika tamu sebelah merokok, maka bau asap rokoknya akan masuk ke kamar (untuk tipe kamar terhubung) - Rata-rata kamar memiliki pintu terhubung KESIMPULAN: Bagi tamu yang alergi rokok/tidak merokok di sarankan untuk meminta kamar yang tidak memiliki pintu terhubung, di karenakan rata-rata tamu hotel yang menginap adalah pria perokok, dan sanksi hotel untuk tamu yang merokok di dalam ruangan sangatlah rendah, yaitu hanya di kenakan denda Rp. 100.000
SS
28 Dec 2019 - Solo
3.0/5
Saya suka tinggal di hotel s one kamar bersih makanan jug banyak pilihan. Saya kalau ke plb selalu nginep di hotel s one. Tempat parkir mobil juga aman jg sm sekuriti.
AH
06 Jun 2021 - Solo
5.0/5
cerita nya sangat mengesankan
Andi Syahputra
17 May 2021 - Family
5.0/5
Sip la no comen mantul
Location
Jl. Kolonel Atmo No.16, 17 Ilir, Kec. Ilir Tim. I, Kota Palembang, Sumatera Selatan
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-23:59
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of Ayola Sentosa Palembang?
Ayola Sentosa Palembang is located at Jl. Kolonel Atmo No.16, 17 Ilir, Kec. Ilir Tim. I, Kota Palembang, Sumatera Selatan
What are the standard check-in & check-out times of Ayola Sentosa Palembang?
The standard check-in time at Ayola Sentosa Palembang is starting from 14:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Ayola Sentosa Palembang?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • InDOnesia CARE
  • tiket CLEAN
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
Faciliies
Popular Facilities
InDOnesia CARE
tiket CLEAN
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Elevator
AC
Airport Transfer
Meeting Facilities
Wheelchair Access
Children Facility
Sports, Spa & Recreations
Garden
Pets
No pets allowed
Health & Medical
InDOnesia CARE
tiket CLEAN
Drugstore
 

Reviews

4.1
Good
From 267 reviews
Cleanliness
4.1
Facilities
4.1
Location
4.2
Service
4.1
Value for money
4.2
Couple
69
Family
91
Solo
95
Group
12
Vacation
147
Business
75
Medical
3
Others
42
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
Ahmad rezki ramadhan
05 Dec 2020 - Couple
1.0/5
menyesal cekin di ayola sentosa,dituduh nemecahkan meja padahal sebelumnna sudah pecah saya jelaskan dan ingin bertemu manager nya resepsionisnya mebolak..... dan satpam nya tidak rama pas kejadian cuma kaca meja pecah satpam berani kasar kepada costumer,dan akhirnya saya membayar untuk mengalah saja.....dari pada adu ribut saya tersulut emosi. intinya saya sangat menyesal.. teman" jangan pernah cekin disini
SL
06 Oct 2020 - Solo
4.0/5
REVIEW HOTEL KELEBIHAN: - Kamar luas - Kamar mandi luas - Air shower besar - Ada balkon - Kamar lumayan kedap (untuk tipe Kamar Tidak Terhubung) - Sarapan bervariasi - Ukuran ranjang besar (king size) KEKURANGAN: - Penerangan kamar kurang terang - Beberapa ruangan terdapat semut - Terdengar suara percakapan tamu di kamar sebelah (untuk tipe kamar terhubung) - Jika tamu sebelah merokok, maka bau asap rokoknya akan masuk ke kamar (untuk tipe kamar terhubung) - Rata-rata kamar memiliki pintu terhubung KESIMPULAN: Bagi tamu yang alergi rokok/tidak merokok di sarankan untuk meminta kamar yang tidak memiliki pintu terhubung, di karenakan rata-rata tamu hotel yang menginap adalah pria perokok, dan sanksi hotel untuk tamu yang merokok di dalam ruangan sangatlah rendah, yaitu hanya di kenakan denda Rp. 100.000
SS
28 Dec 2019 - Solo
3.0/5
Saya suka tinggal di hotel s one kamar bersih makanan jug banyak pilihan. Saya kalau ke plb selalu nginep di hotel s one. Tempat parkir mobil juga aman jg sm sekuriti.
AH
06 Jun 2021 - Solo
5.0/5
cerita nya sangat mengesankan
Andi Syahputra
17 May 2021 - Family
5.0/5
Sip la no comen mantul
AS
01 May 2021 - Couple
5.0/5
pelayanan baik, kamar bersih , luas , terbaik di kelasnya
Ade RizkyS
10 Apr 2021 - Family
5.0/5
amazing banget dapet harga segitu dengan fasilitas lengkap. ada kulkas kecil juga di kamar. cocok untuk yang bawa anak2 bisa simpen stok makanan. letaknya dekat dengan berbagai akses wisata atau kuliner. pelayanan nya semua ramah cepat tanggap. luar biasa pokoknya berkesan. karena alasan gak terduga, saya harus reschedule hotel dan dibantu penuh oleh tiketcom dan manajer hotel. saya betul betul terkesan. harus balik sini lagi sih kalo ke Palembang.. udah terlanjur sreg.
AA
04 Apr 2021 - Group
5.0/5
sangat menyenangkan ruangan kamarnya luas
AS
24 Mar 2021 - Family
5.0/5
Mantul kamar besri ada teras
AC
05 Feb 2021 - Couple
5.0/5
Nyaman dan aman dengan harga yang ramah dikantong
4.5
From 62 reviews
Cleanliness
4.0
Rooms
5.0
Location
4.5
Service
4.0
Value
3.5
Couples
14
Family
12
Solo travel
5
Friends getaway
4
Business
25
Loneshopper
22 Jul 2018 - Family
We chose this hotel bec we read a review about being centrally located and options of local food around the hotel. If you don’t mind the on going traffic (day/night & everyday), by all means stay here. Local food is also non existent around this area. We even need to walk a while to find a convenience store. The hotel : room is spacious and with balcony. However, they didn’t leave the key to the balcon to us. So during stay our room’s balcony was unlocked. The shower was strong and good. But the urinoir was dirty with some “leftover” when we checked in to the room. Spare yourself food in the hotel. Make effort to get local food in local restaurants outside. Hwr, the coffee during breakfast was excellent.
243rezaf
27 Apr 2021 - Business
For the second time i visited Palembang and i choose 3 star hotel. Finally i found 3 star hotel with a large room, balcony and comfort atmosphere. Super very recomended. Should try.. Thank you ayolah hotel
rifki30
21 Jul 2017 - Business
I stayed 1 night during my business trip. Deluxe room is quite big, plenty of space, clean. Interior is good, but some details on furniture could be smoother. Breakfast is quite delicious. Location near downtown & ampera bridge.
rommyras
30 Dec 2019 - Family
This hotel has good location. Nearby you can find local food with a walking distance. You can go to 16 ilir market or if you can walk more, you can go to Ampera bridge. For the room its normal, breakfast is so so, not many variety.
karsiniwati
07 Mar 2019 - Couples
In general when we arrived yesterday morning at the lobby of the hotel, it gave a pleasant feeling after more than an hour drove from the airport in the super traffic jammed of Palembang city. The disappointment was that they are not knowing precisely how to handle with an appointment!!!! We got their mail before we left Jakarta which informed us about picked up service. We wrote them back and answering that we would like to be picked up and will pay for that. We did not get any reaction until our departed day and then we assumed that the pick up service is arranged through the hotel. No one at Palembang airport waiting for us and finnaly we have to take the taxi. Sorry to write here but what I avoid the most to use the taxi because we will ended up in a sweat stink and sigaret smoked air cab and that what was happened yesterday. Soon when we were in the hotel we confronted them about our wasting time at the airport by waiting of their personnel or their car. The answer from the personnel of the hotel was that the person who in charge for the picked up service has day off. In this case, I only could love and I had to temper my temper.... S-one hotel personnel's answer reminded me of my experience with the personnel at Pullman hotel in Saigon few years back. I hope the management of this hotel read my review and doing something about that. Their breakfast is good and the presence of the hospitality form the personnels are fine. From this hotel we could walk to the famous bridge, enjoying the river view and to the shopping centres. recommend foreigners on do not hesitate to book this hotel though they hardly understand English.
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.