1
Night
SPOT ON 2881 Nabila Homestay, Sleman
SPOT ON 2881 Nabila Homestay, Sleman
SPOT ON 2881 Nabila Homestay, Sleman
SPOT ON 2881 Nabila Homestay, Sleman
SPOT ON 2881 Nabila Homestay, Sleman
+ 31 others
Hotel

SPOT ON 2881 Nabila Homestay

Ngaglik, Sleman
Price includes 22% discount!
Starts from
IDR 150,000
per room per night

Reviews

Tiket
2.1
Bad
From 10 reviews
The most helpful reviews
RD
16 Sep 2020 - Couple
2.0/5
Wah kosan biasa trus parkir boil susah amenitis g ad tp ya cocok lah ma harga buat istirahat mo g gmn lg
FH
30 Aug 2020 - Solo
1.8/5
no coment nga bisa ngomong dech
WW
16 Aug 2020 - Family
1.8/5
jalan sempit, mobil tidak bisa parkir tidak jadi nginap dan tidak bisa refund pdhal sudah terlanjur bayar 3 kamar
Rahman Zuki
25 Apr 2020 - Couple
1.0/5
Alamat dan letak hotel tidak sesuai, bahkan cs tiket.com mengarahkan menggunakan google maps dan hotel tidak sesuai lokasinya dengan alamat yang tertera di tiket.com dan gmap..
WW
11 Dec 2021 - Solo
3.0/5
serasa tinggal di rumah sendiri
Location
Sari Harjo No.1, Sinduharjo, Yogyakarta
maps
1
Night
AC
Free Cancellation
Non-smoking room
Wifi

Single Room

Only 5 rooms left!
Breakfast not included
Wifi
1 single bed
1 Guest
9m²
Free Cancellation
Parking, Express check-in
Price includes 22% discount!
IDR 178.671
IDR 150.000
per room per night
1.125 tiket Points

Double Room

Breakfast not included
Wifi
1 double bed
1 Guest
12m²
Free Cancellation
Parking, Express check-in
Price includes 22% discount!
IDR 178.671
IDR 150.000
per room per night
1.125 tiket Points

Double Room

Only 5 rooms left!
Breakfast not included
Wifi
1 Double Bed
1 Guest
12.0m²
Free Cancellation
Free WiFi, Free self parking
Save 22%
IDR 176.591
IDR 166.667
per room per night
1.250 tiket Points

Double Room

Breakfast not included
Wifi
1 Double Bed
1 Guest
12.0m²
Free Cancellation
Free WiFi, Free self parking
Save 22%
IDR 176.591
IDR 166.667
per room per night
1.250 tiket Points

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-22:00
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of SPOT ON 2881 Nabila Homestay?
SPOT ON 2881 Nabila Homestay is located at Sari Harjo No.1, Sinduharjo, Yogyakarta
What are the standard check-in & check-out times of SPOT ON 2881 Nabila Homestay?
The standard check-in time at SPOT ON 2881 Nabila Homestay is starting from 14:00-22:00 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in SPOT ON 2881 Nabila Homestay?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • Wifi
  • Parking
  • AC
Facilities
Popular Facilities
tiket CLEAN
Wifi
Parking
AC
Public Facilities
Terrace
Smoking room
Air conditioning
Designated smoking areas
Living room
Parking (Free)
Pets
No pets allowed
Hotel Services
Luggage storage
 

Reviews

2.1
Bad
From 10 reviews
Cleanliness
2.4
Facilities
2.0
Location
1.9
Service
2.0
Value for money
2.2
Couple
4
Family
2
Solo
4
Vacation
6
Business
1
Others
3
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
RD
16 Sep 2020 - Couple
2.0/5
Wah kosan biasa trus parkir boil susah amenitis g ad tp ya cocok lah ma harga buat istirahat mo g gmn lg
FH
30 Aug 2020 - Solo
1.8/5
no coment nga bisa ngomong dech
WW
16 Aug 2020 - Family
1.8/5
jalan sempit, mobil tidak bisa parkir tidak jadi nginap dan tidak bisa refund pdhal sudah terlanjur bayar 3 kamar
Rahman Zuki
25 Apr 2020 - Couple
1.0/5
Alamat dan letak hotel tidak sesuai, bahkan cs tiket.com mengarahkan menggunakan google maps dan hotel tidak sesuai lokasinya dengan alamat yang tertera di tiket.com dan gmap..
WW
11 Dec 2021 - Solo
3.0/5
serasa tinggal di rumah sendiri
NG
19 Aug 2020 - Family
3.0/5
Bersih, murah,nyaman
TF
12 Dec 2021 - Couple
1.0/5
Buruk dan mengecewakan,, lemari tidak ada, ac gak dingin, air panas gak ada, gantungan buat baju gak ada, jam malam dibatasi jam 00.00 pintu dikunci dari luar, gak ada kaca atau cermin, waktu check out sudah digedor2 pintunya padahl blm jam 12 siang,, pokoknya semua burukkkk baik pelayanan maupun fasilitas,, mending mikir lagi kalau mau nginep dsini karena sangat sangat tidak nyaman, handuk jg cm 1 pcs padahal org nya ada 2,,, Terima kasih
WW
16 Nov 2021 - Solo
3.0/5
Lumayan bersih, ramah, tenang dan nyaman
MH
07 Apr 2021 - Couple
1.0/5
Di aplikasi fasilitas nya AC sampai disana cuma kipas angin
Elsid Arendra
25 Mar 2021 - Solo
3.4/5
Seperti kost-kostan. Biasa banget, sesuai harga yang murah, kasurnya udah lemah per-nya, jadi tidur harus dipinggir, kalau tidur di tengah melengkung. Bagusnya ada guling. Kamar mandi di luar dan nggak ada gantungan untuk pakaian.. Gimana lagi, kalau nggak kepepet nggak akan balik ke sini lagi. Kebersihannya bagus.
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.