Sun Rise House, South Jakarta
Sun Rise House, South Jakarta
Sun Rise House, South Jakarta
Sun Rise House, South Jakarta
Sun Rise House, South Jakarta
+ 16 others
Guest House

Sun Rise House

Setiabudi, South Jakarta

Reviews

Tiket
4.1
Good
From 88 reviews
Tripadvisor
From 6 reviews
The most helpful reviews
Putri Nurul Ala
18 Jan 2020 - Family
4.6/5
Lokasi cukup strategis, harga dan fasilitasnya bener2 worth it untuk qtime bareng keluarga. Kamarnya nyaman berasa kaya dirumah. AC dingin, water heater nyala, kolam renang juga bersih bgt. Dilantai 2 ada dapur jadi bisa angetin makanan dan ngeteh sore sore. Untuk keluarga yang nginep lama, diatas ada tempat jemur pakaian juga yang bisa dipinjem utk jemur pakaian2 kecil kita. Puas bgt sih staycation disini. Security 24 jam dan staffnya ramah ramah sekali. Kekurangannya mungkin di rooftopnya, awalnya mau duduk duduk diatas tapi terlihat spt kurang terawat. Mungkin next time bisa dirapikan supaya lejih nyaman lg.
YA
01 Jan 2021 - Couple
4.8/5
Saya sangat merekomendasikan tempat ini untuk kalian menginap. Pelayanannya baik, kamar bersih, harga terjangkau. Kolam renang juga bersih, tp pas saya kesana emang terlalu banyak kaporitnya. Saran saya juga kalian bawa perlengkapan mandi sendiri ya. Saya bakal balik lagi kayaknya untuk liburan2 lainnya. Terima kasih banyak Sun Rise House.
AH
18 Oct 2020 - Family
4.6/5
Semoa ok kecuali jam masuknya apalagi kalau pagi mau masuk jam susah soalnya di portal depan . Entah karena waktu itu lagi psbb atau memang sistemnya ada jam tertentu untuk masuk . Overall oke
sarah aanjani
07 Aug 2019 - Family
4.8/5
Pertama datang saya disambit dengan mas2 yang jaga guest house,orangnya ramah dan helpful banget. Kamarnya rapi banget,ada kulkasnya,acnya jg dingin,water heater jalan, ada kolamxrenangny-,staff nya semua baik dan ramah. Ada liftnya juga, dengan harga terjangkau bisa dapat semua fasilitas. Semoga makin sukses dan pertahankan pelayanan yang sudah baik ini.
AG
10 May 2021 - Family
5.0/5
excellent service walaupun untuk harga segini hrsnya ada tv kabel HBO dll ya hehe
Location
Jalan Setiabudi VI No.45-47, Setiabudi, RT.3/RW.3, Setia Budi, Kota Jakarta Selatan, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 12910, Indonesia
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-23:59
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of Sun Rise House?
Sun Rise House is located at Jalan Setiabudi VI No.45-47, Setiabudi, RT.3/RW.3, Setia Budi, Kota Jakarta Selatan, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 12910, Indonesia
What are the standard check-in & check-out times of Sun Rise House?
The standard check-in time at Sun Rise House is starting from 14:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Sun Rise House?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • Swimming Pool
  • Wifi
  • Parking
  • 24-Hour Front Desk
  • Elevator
Does Sun Rise House have a swimming pool?
Yes, Sun Rise House does have a swimming pool.
Faciliies
Popular Facilities
Swimming Pool
Wifi
Parking
24-Hour Front Desk
Elevator
AC
Children Facility
Sports, Spa & Recreations
Barbecue grill(s)
Indoor pool
Outdoor pool
Garden
Rooftop terrace
Pets
Pets not allowed
No pets allowed
Public Facilities
Air conditioning
Public WiFi
Elevator/lift
Living room
Clothes rack
Gazebo
Porter/bellhop
Designated smoking areas
Parking (Free)
Free newspapers in lobby
 

Reviews

4.1
Good
From 88 reviews
Cleanliness
4.1
Facilities
4.0
Location
4.1
Service
4.1
Value for money
4.1
Couple
19
Family
17
Solo
47
Group
5
Vacation
39
Business
28
Medical
3
Others
18
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
Putri Nurul Ala
18 Jan 2020 - Family
4.6/5
Lokasi cukup strategis, harga dan fasilitasnya bener2 worth it untuk qtime bareng keluarga. Kamarnya nyaman berasa kaya dirumah. AC dingin, water heater nyala, kolam renang juga bersih bgt. Dilantai 2 ada dapur jadi bisa angetin makanan dan ngeteh sore sore. Untuk keluarga yang nginep lama, diatas ada tempat jemur pakaian juga yang bisa dipinjem utk jemur pakaian2 kecil kita. Puas bgt sih staycation disini. Security 24 jam dan staffnya ramah ramah sekali. Kekurangannya mungkin di rooftopnya, awalnya mau duduk duduk diatas tapi terlihat spt kurang terawat. Mungkin next time bisa dirapikan supaya lejih nyaman lg.
YA
01 Jan 2021 - Couple
4.8/5
Saya sangat merekomendasikan tempat ini untuk kalian menginap. Pelayanannya baik, kamar bersih, harga terjangkau. Kolam renang juga bersih, tp pas saya kesana emang terlalu banyak kaporitnya. Saran saya juga kalian bawa perlengkapan mandi sendiri ya. Saya bakal balik lagi kayaknya untuk liburan2 lainnya. Terima kasih banyak Sun Rise House.
AH
18 Oct 2020 - Family
4.6/5
Semoa ok kecuali jam masuknya apalagi kalau pagi mau masuk jam susah soalnya di portal depan . Entah karena waktu itu lagi psbb atau memang sistemnya ada jam tertentu untuk masuk . Overall oke
sarah aanjani
07 Aug 2019 - Family
4.8/5
Pertama datang saya disambit dengan mas2 yang jaga guest house,orangnya ramah dan helpful banget. Kamarnya rapi banget,ada kulkasnya,acnya jg dingin,water heater jalan, ada kolamxrenangny-,staff nya semua baik dan ramah. Ada liftnya juga, dengan harga terjangkau bisa dapat semua fasilitas. Semoga makin sukses dan pertahankan pelayanan yang sudah baik ini.
AG
10 May 2021 - Family
5.0/5
excellent service walaupun untuk harga segini hrsnya ada tv kabel HBO dll ya hehe
Arafiq Arafiq
02 Dec 2020 - Solo
4.0/5
sangat puas... hanya air panas nya kurang panas, lain nya okee bnget... ada kolam renang nya jga.
Macael Tuwonaung
22 Nov 2020 - Solo
4.6/5
lokasi sgt strategis
Tirza Amaris Supardi
09 May 2021 - Solo
5.0/5
Ini kedua kalinya saya stay di sini. Kalau tidak bagus mana mungkin saya balik lagi :) Stay pertama Januari 2021 saya stay 2 malam, stay kedua Mei 2021 saya stay 5 malam, InsyaAllah Juni 2021 saya akan stay 5 malam lagi. Setiap saya traveling ke luar kota atau mendaki gunung saya selalu transit beberapa hari di sini sebelum kembali ke rumah karena rumah saya di Depok. Sedangkan Sun Rise lokasinya di seberang kantor saya di Sudirman. Jadi saya bisa santai pergi ke kantor setelah lelah traveling atau mendaki gunung, karena saat traveling/mendaki pola tidur saya kurang baik. Saya butuh istirahat cukup untuk recover fisik agar fit kembali. Dan karena lokasinya yang dekat dengan kantor, saya bisa memiliki jam tidur lebih lama tanpa harus bermacet-macet pulang ke Depok. Saya belum sempat coba swimming poolnya karena waktu saya stay masih bulan puasa. Sudah pengen nyebur padahal. Lokasi dan fasilitas oklah pokoknya. Lokasi strategis dekat banyak tempat makan dan MRT di Setiabudi. Tempatnya bersih banget. Pelayanannya sangat baik. Ada dapur umum jadi bisa masak-masak atau cuci piring. Dan yang terpenting ada kulkas dan microwave. Ini nolong banget buat saya pas sahur. Saya bisa simpan makanan di kulkas semalam sebelumnya lalu pas mau sahur dipanaskan. Laundry memang tidak ada, tapi boleh pinjam setrikaan di ruang setrikaan, jadi walaupun pakai tas carrier, pakaian ngantor saya aman bisa disetrika. Pokoknya i love it. Recommended banget.
Rizky Kurniawan
27 Mar 2021 - Couple
5.0/5
seru nyaman dan aman
Frendo Farlon
13 Jan 2021 - Solo
3.0/5
Ok good lah .. sukses
4.5
From 6 reviews
Rooms
5.0
Location
4.0
Service
3.0
Value
3.0
Couples
0
Family
1
Solo travel
2
Friends getaway
0
Business
3
agvie2708
05 Dec 2018 - Family
First of all, i got interested in this property because of their pool. Simple but nice. But sadly there is no food, no breakfast available and there is no food stall around this hostel because of located behind Four Season Hotels. The TV cable cannot be operated too (they using OKE TV, it’s quite cheap in my country). So my father and mother must stay without any entertainment in their room. Anyway the staff quite helpful but since the concepts is like private dorm (kost), even if we ask for plate or spoon, we should go by myself to pantry at the second floor. So forgive me, for me is quite expensive due to their facility.
Mutiaratiff
22 Dec 2019 - Solo travel
I booked this hotel because I watched a concert in Tennis Indoor. It's not a hotel, and also not a B&B, I don't know how to called it but its actually a nice place to stay. There's no breakfast, but it's okay. There's a pool with 1,5m depth in the middle of building. The room was small, and simple but it quite nice with water heater. There's a wifi, cable tv, and AC. If you only stay for sleep, that's a suit place. Ps. You can take a monthly rent.
Regarfield22
31 Jan 2019 - Business
Upon late check in and last minute booking, the staff really helpful and friendly. Room not bad but I like because has window, stay on ground floor with nice pool. If you bring a car a bit difficult to park but still safe just part front of the building. They serve include bfast it depends on what’s you want ( I got porridge that I like ). Has own kitchen with share concept. WiFi a bit on off but so far so good.
perwita88
04 May 2019 - Business
On my last trip I’ve stay at this guesthouse 01-04 May 2019,room was big,direct access to swimming pool.towel bit smell bad but still could tolerate with friendly staff.safety also due not all people could come without access. It was very recommended place if you have small budget.they have rooftop to smoking.
MartinJ_010101
19 Apr 2017 - Solo travel
The apartment is very nice, located in a good and well-kept neighborhood. However, it is hidden from the main road and even the taxi driver had hard time finding this place - he had to ask random people on the street couple of times - best get a GPS or something. The room was very nice, there is a pool just outside of the room. Everything is clean and nice, breakfast is served on the rooftop which is cool too. The only issue was that when we wanted to leave for the airport, the staff informed us that they do not have our payment, which we paid thru agoda. I even showed them the agoda voucher but they did not honored it. The staff is smily and nice, but when it comes to getting something done that's another story. They insisted we wait for a manager to arrive, but he failed to arrive well past the time we were promised he/she will be there. So in order not to miss our flight (which we almost did missed, due to amost 1hr holdup) we had to PAY for the stay again. We were then refunded via agoda, but not nice experience.
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.