Swiss-Belhotel Mangga Besar, Central Jakarta
Swiss-Belhotel Mangga Besar, Central Jakarta
Swiss-Belhotel Mangga Besar, Central Jakarta
Swiss-Belhotel Mangga Besar, Central Jakarta
Swiss-Belhotel Mangga Besar, Central Jakarta
+ 114 others
Hotel

Swiss-Belhotel Mangga Besar

Sawah Besar, Central Jakarta
This accommodation is clean, safe, and CHSE certified by the Ministry of Tourism and Creative Economy.
Body Temperature Check
Personal Protective Equipment
Cleaning & Disinfection
Social Distancing Rules
Sanitation Kits Availability

Reviews

Tiket
4.0
Good
From 116 reviews
Tripadvisor
From 598 reviews
The most helpful reviews
KS
10 May 2021 - Solo
2.2/5
Biasa aja sih ya, room service di telepon ga ada jawaban, ac juga kurang dingin
ninu ninu
22 Jul 2020 - Family
5.0/5
sangat menyenangkan menginap di hotel swisbell in mangga besar.kamarnya luas pemandangannya indah banget.receptionist nya ramah banget saya waktu itu di bantu cek in dgn mas yusuf orangnya ramah bgt saya minta kamar lantai atas langsung di kasih.trima kasih mas yusuf.dalam masa pandemi seperti ini hotel ini menerapkan standar kebersihan yg sangat baik.banyak terdapat hand sanitizer di tempat publik.ingin rasanya liburan kembali ke hotel ini.semoga saya mendapatkan diskon yah.
vedy aditya nugraha
13 Jan 2020 - Family
5.0/5
Kamarnya bersih, nyaman, karyawannya ramah, makanannya enak.. sayang belum sempat coba kolam renangnya
Rezza
08 Jan 2020 - Solo
2.2/5
Memesan kamar eksekutif untuk acara Dari web nya luas kamar 50sqm Kenyataan nya hanya 32sqm Handuk sudah rusak tapi masih di pakai Tidak recommend kalau saat libur hari besar Tidak akan juga menginap di hotel ini lagi. Terima kasih.
CC
04 Jan 2020 - Family
4.0/5
Saya booking lewat aplikasi tiket.com 2 kamar 2 malam untuk tipe kamar executive club. Saat saya check in dan masuk kamar, foto dan kenyataan kamar sangat berbeda. Sangat kecewa sebnarnya untuk hotel sekelas Swiss Belhotel antara kenyataan dan foto di aplikasi sangat berbeda. Untuk ke depannya semoga foto di aplikasi dapat di update supaya tidak ada lagi customer yang kecewa karena foto dan kenyataan kamar berbeda.
Location
Jalan Kartini Raya No. 57, Kartini, Sawah Besar, Kartini, Sawah Besar, Jakarta Pusat, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 14410, Indonesia
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-23:59
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of Swiss-Belhotel Mangga Besar?
Swiss-Belhotel Mangga Besar is located at Jalan Kartini Raya No. 57, Kartini, Sawah Besar, Kartini, Sawah Besar, Jakarta Pusat, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 14410, Indonesia
What are the standard check-in & check-out times of Swiss-Belhotel Mangga Besar?
The standard check-in time at Swiss-Belhotel Mangga Besar is starting from 14:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Swiss-Belhotel Mangga Besar?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • InDOnesia CARE
  • tiket CLEAN
  • Swimming Pool
  • Wifi
  • Parking
Does Swiss-Belhotel Mangga Besar have a swimming pool?
Yes, Swiss-Belhotel Mangga Besar does have a swimming pool.
Facilities
Popular Facilities
InDOnesia CARE
tiket CLEAN
Swimming Pool
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Spa
Elevator
AC
Fitness Center
Airport Transfer
Meeting Facilities
Children Facility
Sports, Spa & Recreations
Fitness
Fitness facilities
Indoor pool
Health club
Children's pool
Public Facilities
ATM/banking
Smoke-free property
Swimming Pool
Free newspapers in lobby
Smoking room
Air conditioning
Lounge
Meeting facilities
Public WiFi
Elevator/lift
Restaurant
Living room
Porter/bellhop
Designated smoking areas
Parking (Free)
Hotel Services
Wedding services
Luggage room
24-hour front desk
Multilingual staff
Concierge services
Doorman
Safe-deposit box at front desk
Luggage storage
Dry cleaning/laundry service
Hotel safe
 

Reviews

4.0
Good
From 116 reviews
Cleanliness
4.1
Facilities
3.9
Location
4.1
Service
4.0
Value for money
3.9
Couple
25
Family
53
Solo
28
Group
10
Vacation
75
Business
21
Medical
1
Others
19
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
KS
10 May 2021 - Solo
2.2/5
Biasa aja sih ya, room service di telepon ga ada jawaban, ac juga kurang dingin
ninu ninu
22 Jul 2020 - Family
5.0/5
sangat menyenangkan menginap di hotel swisbell in mangga besar.kamarnya luas pemandangannya indah banget.receptionist nya ramah banget saya waktu itu di bantu cek in dgn mas yusuf orangnya ramah bgt saya minta kamar lantai atas langsung di kasih.trima kasih mas yusuf.dalam masa pandemi seperti ini hotel ini menerapkan standar kebersihan yg sangat baik.banyak terdapat hand sanitizer di tempat publik.ingin rasanya liburan kembali ke hotel ini.semoga saya mendapatkan diskon yah.
vedy aditya nugraha
13 Jan 2020 - Family
5.0/5
Kamarnya bersih, nyaman, karyawannya ramah, makanannya enak.. sayang belum sempat coba kolam renangnya
Rezza
08 Jan 2020 - Solo
2.2/5
Memesan kamar eksekutif untuk acara Dari web nya luas kamar 50sqm Kenyataan nya hanya 32sqm Handuk sudah rusak tapi masih di pakai Tidak recommend kalau saat libur hari besar Tidak akan juga menginap di hotel ini lagi. Terima kasih.
CC
04 Jan 2020 - Family
4.0/5
Saya booking lewat aplikasi tiket.com 2 kamar 2 malam untuk tipe kamar executive club. Saat saya check in dan masuk kamar, foto dan kenyataan kamar sangat berbeda. Sangat kecewa sebnarnya untuk hotel sekelas Swiss Belhotel antara kenyataan dan foto di aplikasi sangat berbeda. Untuk ke depannya semoga foto di aplikasi dapat di update supaya tidak ada lagi customer yang kecewa karena foto dan kenyataan kamar berbeda.
sherly celly
30 Dec 2019 - Family
5.0/5
sangat recommended banget, lokasi strategis, bersih & nyaman, ruangan luas & sarapannya menarik & enak
FL
31 Aug 2019 - Family
4.6/5
Untuk pemakaian sauna dikenakan biaya tambahan.seharusnya gratis.
DR
31 Jul 2021 - Group
2.0/5
terburuk sepanjang sya menginap di hotel sekelas SwissBell ini,sarapan BASI,akhirnya saya pesan GOFOOD,gda hairdrayer,gda lemari es mini,dpt kamar di lantai 23. receptionist LAMA,biasanya sy cepat utk proses Check-in pemesanan via Tiket.com,deposit sebesar 200,000 terlalu besar.pilihan menu sarapan kurang,dan terparah nya menu yg sy pilih BASI dan gak bs dimakan KECEWA.
AT
31 Jul 2021 - Solo
5.0/5
Nice place, nice staff, great view
KI
29 Jul 2021 - Family
5.0/5
Pelayanan nya sgt baik, kamar nya juga bersih bgt
4.0
From 598 reviews
Cleanliness
4.0
Rooms
4.0
Location
3.5
Service
4.0
Value
4.0
Couples
94
Family
132
Solo travel
38
Friends getaway
49
Business
230
Zahararabd
23 Aug 2020 - Family
Have spent our 3 days 2 nights nicely. We will surely miss the hospitalities and the foods! I strongly recommend the Pindang Iga, the best menu among all other delicious menus that we enjoy comfortably at our spacious and cozy room. Our rooms themselves are the most enjoyable ones. Really love the big windows and the views outside.
CoupleTraveler69
30 Aug 2020 -
Staycation in an executive room with a discounted price on a weekend, what can i say except for thank you for the taking care of us during our stay. will be coming soon for our next staycation in a month to come.
Rismahariati
23 Aug 2020 - Family
Stay vacation in here very recommended..!! Very closed to Ancol, Jiexpo. The hotel is wonderful..the staff is very welcome and the best.. Specially mbak lilis dan mbak shara..thank you so much for your kind and attention..the best stay vacation ever
RehanaGo
07 Aug 2020 - Friends getaway
Super cozy room, amazing facilities, great foods and restaurant, also very humble staffs! This place is best for professional meeting or even simply to spend the weekend staycation with the family! Definitely will be back!
433yantim
31 Jul 2021 - Family
The Swissbell Mangga Besar Hotel ist a successful hotel in every respect. The location of the hotel is good if you want to see the City of Jakarta as it is in the middle of the city and therefore close to Soekano - Hatta International Airport, which is also comvenient in every way. Accordingly, you also have a fantastic view of the metropolis of Indonesia. In addition, the bellboys, hotel Manager, receptionist and the rest of the hotel staff were hospitable and welcoming. The price is also not worthy of the level of the hotel in a positive sense. Hotel standart such as the hygiene of the rooms or the culinary cuisine of Indonesia are also promised to the stars of the hotel. I would have no reason not to use the hotel a second time as a place to stay and that"s way I got my recommendation. Best Regards Yanti Massolle
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.