Swiss-Belinn Saripetojo Solo, Solo
Swiss-Belinn Saripetojo Solo, Solo
Swiss-Belinn Saripetojo Solo, Solo
Swiss-Belinn Saripetojo Solo, Solo
Swiss-Belinn Saripetojo Solo, Solo
+ 95 lainnya
Hotel

Swiss-Belinn Saripetojo Solo

Laweyan, Solo
This accommodation is clean, safe, and CHSE certified by the Ministry of Tourism and Creative Economy.
Pengecekan Suhu Badan
Alat Perlindungan Diri
Pembersihan dan Desinfeksi
Peraturan Pembatasan Sosial
Ketersediaan Alat Antiseptik

Review

Tiket
4.2
Good
Dari 163 review
Tripadvisor
Dari 234 review
Review yang paling membantu
Hartati Hartati
05 Feb 2020 - Family
4.4/5
Ketika sarapan kursi yg kita duduki patah,tp respon dari para staff spt biasa aja,hny sy mmbandingkan dgn perusahaan sy bkrja saat jika menemukan hal spt itu respon dr kami sangat luar biasa krn kami mmbiasakn utk mnghargai cust yg dtg k tempat kita,krn dr mereka kami bisa sukses jd kit hrs mmperlakukan smua cust dgn sevice lbh baik tanpa membeda2 kan...sy hny sdkt kecewa krn pelayanan hotel hrs nya lbh baik dr perusahaan kami tp trnyata ekspetasi sh jauh
Eva Priscilla
04 Sep 2020 - Couple
4.0/5
untuk kebersihan, fasilitas, pelayanan menurut saya sudah oke. lantai dan tembok kamar mandi juga di desain dgn keramik yg lucu. untuk lokasi dekat sekali dengan stasiun kereta, jadi suka berisik. tapi secara harga okelah mengingat lokasi yang sangat dekat dengan stasiun.
Wibowo
02 Feb 2020 - Family
5.0/5
Recommended semuanya deh.. Anak q sampai gak mau diajak pulang 😀
DN
03 Mar 2021 - Solo
5.0/5
Harganya bagus, Fasilitas bintang 5, Makanan okelah, kalo ke Solo nginep disini lagi.
AA
03 Mar 2021 - Solo
5.0/5
Mantap sih hotelnya, kolam renangnya lumayan tapi sarapnnya mantap
Lokasi
Jl. Slamet Riyadi No. 437 Solo Surakarta, Central Java
maps
1
Night

Tentang Akomodasi

Waktu check-in & check-out
Waktu check-in:
14:00-23:59
Waktu check-out:
12:00
Mau check-in lebih awal? Atur waktu check-in dengan pihak akomodasi.

Kebijakan

Deskripsi

FAQ
What is the address of Swiss-Belinn Saripetojo Solo?
Swiss-Belinn Saripetojo Solo is located at Jl. Slamet Riyadi No. 437 Solo Surakarta, Central Java
What are the standard check-in & check-out times of Swiss-Belinn Saripetojo Solo?
The standard check-in time at Swiss-Belinn Saripetojo Solo is starting from 14:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Swiss-Belinn Saripetojo Solo?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • InDOnesia CARE
  • tiket CLEAN
  • Swimming Pool
  • Wifi
  • Parking
Does Swiss-Belinn Saripetojo Solo have a swimming pool?
Yes, Swiss-Belinn Saripetojo Solo does have a swimming pool.
Fasilitas
Fasilitas Populer
InDOnesia CARE
tiket CLEAN
Swimming Pool
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Spa
Elevator
AC
Fitness Center
Airport Transfer
Meeting Facilities
Wheelchair Access
Sports, Spa & Recreations
Fitness
Spa treatment room(s)
Fitness facilities
Outdoor pool
Garden
Children's pool
Full-service spa
Pets
Pets not allowed
No pets allowed
No pets or service animals allowed
Pets allowed
Kids Facilities
Kid's pool
 

Review

4.2
Good
Dari 163 review
Cleanliness
4.3
Facilities
4.2
Location
4.3
Service
4.2
Value for money
4.1
Couple
22
Family
89
Solo
44
Group
8
Vacation
97
Business
39
Medical
4
Others
23
Urutkan
Paling membantu
Paling membantu
Terbaru
Rating tertinggi
Rating terendah
Filter
Semua
Semua
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Review dengan foto
Hartati Hartati
05 Feb 2020 - Family
4.4/5
Ketika sarapan kursi yg kita duduki patah,tp respon dari para staff spt biasa aja,hny sy mmbandingkan dgn perusahaan sy bkrja saat jika menemukan hal spt itu respon dr kami sangat luar biasa krn kami mmbiasakn utk mnghargai cust yg dtg k tempat kita,krn dr mereka kami bisa sukses jd kit hrs mmperlakukan smua cust dgn sevice lbh baik tanpa membeda2 kan...sy hny sdkt kecewa krn pelayanan hotel hrs nya lbh baik dr perusahaan kami tp trnyata ekspetasi sh jauh
Eva Priscilla
04 Sep 2020 - Couple
4.0/5
untuk kebersihan, fasilitas, pelayanan menurut saya sudah oke. lantai dan tembok kamar mandi juga di desain dgn keramik yg lucu. untuk lokasi dekat sekali dengan stasiun kereta, jadi suka berisik. tapi secara harga okelah mengingat lokasi yang sangat dekat dengan stasiun.
Wibowo
02 Feb 2020 - Family
5.0/5
Recommended semuanya deh.. Anak q sampai gak mau diajak pulang 😀
DN
03 Mar 2021 - Solo
5.0/5
Harganya bagus, Fasilitas bintang 5, Makanan okelah, kalo ke Solo nginep disini lagi.
AA
03 Mar 2021 - Solo
5.0/5
Mantap sih hotelnya, kolam renangnya lumayan tapi sarapnnya mantap
Syahrul Firdaus
02 Mar 2021 - Solo
5.0/5
Sangat tenang dan berkesan. Pelayanan yang ramah dan variasi sajian sarapan yang cukup lengkap.
FH
02 Mar 2021 - Solo
5.0/5
Kamarnya luas dan nyaman 👍
IS
02 Mar 2021 - Couple
4.0/5
sukakkkkkkk..... recommended....
Muhammad Masykur
27 Feb 2021 - Couple
3.0/5
Over all oK sih, tapi minuman di barnya kurang lengkap
FH
26 Feb 2021 - Solo
4.0/5
Mantapppp Kaliiiiiiiii
4.5
Dari 234 review
Cleanliness
4.5
Rooms
4.0
Location
4.5
Service
4.5
Value
4.5
Couples
30
Family
91
Solo travel
11
Friends getaway
27
Business
61
Dionysia100
06 Feb 2021 -
Love this hotel and its friendly staffs. absolutely will come back on my next trip. The ambience is so cool. Especially the garden at 5th level of the building. Nice view and instagramable. The restaurant staff very friendly
Naomi Philippa H
02 Nov 2019 - Family
My daughter had work in Solo and she asked me to come along for a change from Jakarta. We stayed three nights at this hotel and the experience couldn't have been better. Super comfortable room and squeaky clean, well-equipped bathroom, efficient, helpful and friendly staff, a huge array of choices at the breakfast buffet, the restaurant on the 5th floor overlooking a pretty garden, an airy lounge in which I spent pleasant hours crocheting and listening to music...one couldn't ask for more. If Swiss hotels set the standard, this one sure lives up to it!
310mikhael
14 Aug 2019 - Family
Been staying here few months back, i found no negative issue that time so i revisit. After staying in Marriott Jogja a day before with wife, 3 kids and 2 nanny. Getting too late to went home i decide to book hotel in Solo. Check Harris and few other property, its all full booked. So i book this hotel via travel agent. Arriving at night around 7pm, Check in was quick and staff was nice. Now the big surprise is the room size! Its less than 20m2, totally different from the room i stayed few months back. My wife called reception and asked for room change, but they inform hotel was full booked. I complain about the room and they inform, i booked lowest class of their room. They explain they only have 1 room for this type of room, and the travel sold this to me. And when i ask for extra bed, they inform room wont have enough space for extra bed. After insisting they finally try to install tge extra bed, luckily its fit but it become difficult to mobile. Its 7.30 pm so i really have no choice. Just went to bed and check out in the morning. Very dissapointed!
YHN-ID
30 Jul 2019 - Business
We were hereto attend conference in Solo, our check in progress is fast, room is comfortable, AC is cool, hot water ok, the only thing that make a bit disappointed when i enter the bathroom i can smell quite strong cigarettes smell maybe from the previous guest, call the frontdesk and they spray with air freshener. Breakfast is good many variety and delicious.
FPgeneral_manager
30 Jun 2019 -
Disappointing stay. Small rooms and you can hear your 'neighbours'. Add that to the noise from the train station below and a weird window blind system that doesnt block out much light will mean you will fall asleep late and be wide awake once the sun rises. It is worth noting the Lounge / breakfast dining area on Level 5 is impressive, the staff very friendly and the food and variety reasonably good but not enough to warrant a second stay,
Kamu sudah melaporkan review.
Kami butuh beberapa saat untuk memperbaiki sebuah masalah. Silahkan coba sesaat lagi.
Kamu sudah pernah melaporkan review ini, dan laporanmu sedang dalam pengecekan.
Yay! Kamu berhasil log in.
Kamu sudah melaporkan review.
Kami butuh beberapa saat untuk memperbaiki sebuah masalah. Silahkan coba sesaat lagi.
Kamu sudah pernah melaporkan review ini, dan laporanmu sedang dalam pengecekan.