Swiss-Belinn Wahid Hasyim, Central Jakarta
Swiss-Belinn Wahid Hasyim, Central Jakarta
Swiss-Belinn Wahid Hasyim, Central Jakarta
Swiss-Belinn Wahid Hasyim, Central Jakarta
Swiss-Belinn Wahid Hasyim, Central Jakarta
+ 27 others
Hotel

Swiss-Belinn Wahid Hasyim

Tanah Abang, Central Jakarta
This accommodation is clean, safe, and CHSE certified by the Ministry of Tourism and Creative Economy.
Body Temperature Check
Personal Protective Equipment
Cleaning & Disinfection
Social Distancing Rules
Sanitation Kits Availability

Reviews

Tiket
4.1
Good
From 91 reviews
Tripadvisor
From 14 reviews
The most helpful reviews
DF
10 Oct 2020 - Solo
4.4/5
Stay disini untuk 2 malam yang menyenangkan. Harga dan fasilitas sangan worth it. Lokasi terbaik... kebersihan mantap.. akan balik lagiii... terimakasi
TA
06 Nov 2020 - Couple
4.2/5
Strategis, bersih dan staffnya ramah. Dengan harga yang sangat bersahabat
YP
18 Oct 2020 - Couple
4.8/5
Hotelnya bener-bener bagus, masih baru dan bersih! Dekornya penuh dengan karya ilustrator jd makin cakep. Proses check in gampang bahkan bisa masuk 1 jam sebelum wktnya. Seneng bs dapet harga promo jg, sering2 aja nih hehe.
RS
14 Oct 2020 - Solo
3.2/5
Staffnya ramah sih, tapi pas mau minta ke gedung yg baru buat photo, engga dikasi sama staff nya. hmmm buat apa gedung yg baru kalau tidak bisa di injak sama tamu hotel. padahal engga lama juga nya kalau foto.
Muhammad Addara Quthni
09 Oct 2020 - Couple
4.6/5
Bagus, kamarnya kaya masih baru. Tingkatkan terus promo nya 😂😂
Location
Jl. KH. Wahid Hasyim No.135 - 137 Central Jakarta
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-23:59
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of Swiss-Belinn Wahid Hasyim?
Swiss-Belinn Wahid Hasyim is located at Jl. KH. Wahid Hasyim No.135 - 137 Central Jakarta
What are the standard check-in & check-out times of Swiss-Belinn Wahid Hasyim?
The standard check-in time at Swiss-Belinn Wahid Hasyim is starting from 14:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Swiss-Belinn Wahid Hasyim?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • InDOnesia CARE
  • tiket CLEAN
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
Faciliies
Popular Facilities
InDOnesia CARE
tiket CLEAN
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Elevator
AC
Meeting Facilities
Public Facilities
Air conditioning
Meeting facilities
Public WiFi
Elevator/lift
Restaurant
Parking (Free)
Pets
No pets allowed
Hotel Services
Safe-deposit box at front desk
Multilingual staff
24-hour front desk
 

Reviews

4.1
Good
From 91 reviews
Cleanliness
4.2
Facilities
3.9
Location
4.2
Service
4.0
Value for money
4.0
Couple
30
Family
20
Solo
30
Group
11
Vacation
57
Business
19
Medical
2
Others
13
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
DF
10 Oct 2020 - Solo
4.4/5
Stay disini untuk 2 malam yang menyenangkan. Harga dan fasilitas sangan worth it. Lokasi terbaik... kebersihan mantap.. akan balik lagiii... terimakasi
TA
06 Nov 2020 - Couple
4.2/5
Strategis, bersih dan staffnya ramah. Dengan harga yang sangat bersahabat
YP
18 Oct 2020 - Couple
4.8/5
Hotelnya bener-bener bagus, masih baru dan bersih! Dekornya penuh dengan karya ilustrator jd makin cakep. Proses check in gampang bahkan bisa masuk 1 jam sebelum wktnya. Seneng bs dapet harga promo jg, sering2 aja nih hehe.
RS
14 Oct 2020 - Solo
3.2/5
Staffnya ramah sih, tapi pas mau minta ke gedung yg baru buat photo, engga dikasi sama staff nya. hmmm buat apa gedung yg baru kalau tidak bisa di injak sama tamu hotel. padahal engga lama juga nya kalau foto.
Muhammad Addara Quthni
09 Oct 2020 - Couple
4.6/5
Bagus, kamarnya kaya masih baru. Tingkatkan terus promo nya 😂😂
Agung Prasetyo
19 Nov 2020 - Solo
4.0/5
ini dulu favehotel yg dialihkan pengelola ke swiisbel grup lokasi sangat strategis di jantung kota jakarta kamar tdk terlalu sempit , fasilitas kamar cukup okey , toilet bersih air panas lancar fasilitas lengkap hanya lahan parkir yg memang agak terbatas
Beta Yunaswati
07 Nov 2020 - Solo
4.8/5
kamar bersih, resepsionis very helpfull. nice stay!
AH
01 Nov 2020 - Family
4.0/5
sy n anak2 mrasa puas slama stay di htl ini, menyenangkan, bersih, nyaman n sluruh stafny ramah bngt..dari security sampai staf room servicenya mas Arwin, di resto ada mba sinta, mas ibnu, mba sarah, di receptionist ada mas feri and ada 1 lg staf cwok (sy lupa namany), mreka merespon n menservice tamu dengan cepat..pokokny recomended bngt. makananny cukup enak n bervariasi. cuman ada bbrp staf yg jutek juga, mdh2an ke depan bisa lbh baik tuk staf yg jutek.
gevin oktaviano
18 Oct 2020 - Solo
4.8/5
kamarnya bersih , staff ramah
TA
06 Oct 2020 - Family
4.6/5
Lama nunggu proses check in nya dr jam 12an harus nunggu kamar ready sampai setengah 3. Breakfast diantar kekamar tp harus telfon dulu untuk minta diantar. Sisanya ok untuk harga segitu, bersih dan strategis
4.5
From 14 reviews
Cleanliness
4.5
Rooms
3.5
Location
4.5
Service
4.0
Value
4.0
Couples
3
Family
3
Solo travel
2
Friends getaway
1
Business
3
64rizkij
02 Mar 2021 - Couples
This hotel is amazing, all rooms is sanitized for sure, you will see sticker thats room is sanitized. All the staff is very friendly and front office team doing a great job. They give us early check in on 12.00 and very fast check in. And you will find a nice food and coktail at bangbang restaurant. Surely we will come back here again.
Sebdhw
19 Feb 2021 -
The website should have mentioned that this room is a very poor unplanned suite room, it is just a combined regular rooms with awkward bathroom placement (2 rooms combined = 2 identical toilets). And the worst part is the absence of natural light coming to the room due it's position on the dark corner of the building without windows outside to get natural lights; and very limited indoor yellow lights. Utterly disappointed as the furniture are also mostly outdated and shows wear & tears.
yuzang
06 Jan 2021 - Solo travel
I’m staying here at first for 6 nights and everything went well. Then I extent another 3 nights. There’s incident happened while I’m on my bed watching tv and eating without any top on, And one of the staff his name Edi, open the door without knocking when he knew I’m inside he runaway and not even closed the door, I have to put my clothes on and close my door. With his unprofessional he asked his attendant to come and apologize, the attendant doesn’t know anything. Again the duty manager called by phone and saying would like to meet when check out to apologize, I checked out today 6th but none of them meet me and apologize, I was happy but this incident makes me really really mad that the management team really unprofessional and no face to face to say apologize for what had happened. I’m in my room and I can be topless or anything I want, I paid for it, as long as I’m not topless in the lobby.
Bztian
05 Mar 2021 - Couples
Sangat senang sekali ketika moment valentine dengan orang terkasih di hotel ini, kamar di desain sangat romantis, dan makanan yang di sajikan pada saat dinner pun sangat nikmat. Staff sangat friendly sekali, restauranya pun sangat nyaman. Terima kasih Swiss-belin Wahid Hasyim!!!
Nabiilagstn_
05 Mar 2021 - Family
Hotel nya bagus. Protokol kesehatan ya oke banget mantap. Pelayanan ramah kamar luas bagus nyaman bersih. Karyawan ramah-ramah lokasi terjangkau. Toilet nya selalu bersih dan nyaman. Value for money banget pokonya.
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.