Takes Hotel Jakarta, a PHM Collection, Central Jakarta
Takes Hotel Jakarta, a PHM Collection, Central Jakarta
Takes Hotel Jakarta, a PHM Collection, Central Jakarta
Takes Hotel Jakarta, a PHM Collection, Central Jakarta
Takes Hotel Jakarta, a PHM Collection, Central Jakarta
+ 164 others
Hotel

Takes Hotel Jakarta, a PHM Collection

Tanah Abang, Central Jakarta
Don't worry! This place added extra measures to ensure the cleanliness.
Body Temperature Check
Personal Protective Equipment
Cleaning & Disinfection
Social Distancing Rules
Sanitation Kits Availability

Reviews

Tiket
3.9
Good
From 276 reviews
Tripadvisor
From 228 reviews
The most helpful reviews
Ayub Sugiman
23 May 2020 - Solo
2.6/5
pengalaman menginap disini biasa biasa aja, kamar nya bersih air ny kecil, cuma kalau mau minta apa apa misalkan peralatan makan di usahakan sebelum jam 9 malam karna kalau leewat jAm segitu udah ga bisa lagi, dan kalau mau minta apa apa nya lama bgt, seperti kekurangan karyawan apa emang lagi covid19 aja kali, kamar nya ga kedap suara suara dr kamar sebelah kedengeran
Mohamad Irvan
01 Jun 2020 - Solo
5.0/5
First time kesini, meskipun hanya diam di kamar aja karena ga bisa kemana-mana, tapi overall keren. Cuma kamarnya ga kedap suara, jadi kadang orang ngobrol di kamar sebelah kedengeran, keran air dari sebelah juga. Tapi, gak mengurangi kualitas istirahatnya. Terima kasih.
NE
13 Jul 2020 - Couple
3.6/5
udh ketiga kalinya sih nginep di sini, lokasi strategis, tp yg kurang itu setiap mau check in nunggu dulu sekitar 30menitan, untuk kamar bagus yg ditower utama kayak baru, kalo yg gedung sebelah kayak kamar lama gt, fasilitas kamar oke sih tp yg di gedung sebelah airnya kecil bgt, agak kurang nyaman kalo mandi.. overall good sih..
Brian Tiro
29 Nov 2020 - Couple
4.4/5
Awal pesan 1 malam tapi pas mau check out akhirnya tambah 1 malam lagi. Hotelnya murah dgn fasilatas yg bagus dgn view kota jakarta yg sangat cantik kalo malam hari, apalagi kalo lampu di matiin smua & jendela dibuka. Dan ada cafe yg lagi happening di lantai 11 yg namanya langit seduh. next mau nginap disini lagi..
MN
28 Jun 2020 - Couple
3.0/5
Penghuninya keder keder
Location
Jalan Taman Kebon Sirih 1 No 3, Kp. Bali, Tanah Abang, Jakarta Pusat, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 10250, Indonesia
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-23:59
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of Takes Hotel Jakarta, a PHM Collection?
Takes Hotel Jakarta, a PHM Collection is located at Jalan Taman Kebon Sirih 1 No 3, Kp. Bali, Tanah Abang, Jakarta Pusat, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 10250, Indonesia
What are the standard check-in & check-out times of Takes Hotel Jakarta, a PHM Collection?
The standard check-in time at Takes Hotel Jakarta, a PHM Collection is starting from 14:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Takes Hotel Jakarta, a PHM Collection?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • Swimming Pool
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
Does Takes Hotel Jakarta, a PHM Collection have a swimming pool?
Yes, Takes Hotel Jakarta, a PHM Collection does have a swimming pool.
Faciliies
Popular Facilities
tiket CLEAN
Swimming Pool
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Spa
Elevator
AC
Airport Transfer
Meeting Facilities
Wheelchair Access
Sports, Spa & Recreations
Karaoke
Outdoor pool
Golf course on site
Pool sun loungers
Garden
Children's pool
Pets
Pets not allowed
No pets allowed
Kids Facilities
Kid's pool
 

Reviews

3.9
Good
From 276 reviews
Cleanliness
3.8
Facilities
3.8
Location
4.2
Service
3.8
Value for money
4.0
Couple
89
Family
87
Solo
77
Group
23
Vacation
176
Business
49
Medical
2
Others
49
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
Ayub Sugiman
23 May 2020 - Solo
2.6/5
pengalaman menginap disini biasa biasa aja, kamar nya bersih air ny kecil, cuma kalau mau minta apa apa misalkan peralatan makan di usahakan sebelum jam 9 malam karna kalau leewat jAm segitu udah ga bisa lagi, dan kalau mau minta apa apa nya lama bgt, seperti kekurangan karyawan apa emang lagi covid19 aja kali, kamar nya ga kedap suara suara dr kamar sebelah kedengeran
Mohamad Irvan
01 Jun 2020 - Solo
5.0/5
First time kesini, meskipun hanya diam di kamar aja karena ga bisa kemana-mana, tapi overall keren. Cuma kamarnya ga kedap suara, jadi kadang orang ngobrol di kamar sebelah kedengeran, keran air dari sebelah juga. Tapi, gak mengurangi kualitas istirahatnya. Terima kasih.
NE
13 Jul 2020 - Couple
3.6/5
udh ketiga kalinya sih nginep di sini, lokasi strategis, tp yg kurang itu setiap mau check in nunggu dulu sekitar 30menitan, untuk kamar bagus yg ditower utama kayak baru, kalo yg gedung sebelah kayak kamar lama gt, fasilitas kamar oke sih tp yg di gedung sebelah airnya kecil bgt, agak kurang nyaman kalo mandi.. overall good sih..
Brian Tiro
29 Nov 2020 - Couple
4.4/5
Awal pesan 1 malam tapi pas mau check out akhirnya tambah 1 malam lagi. Hotelnya murah dgn fasilatas yg bagus dgn view kota jakarta yg sangat cantik kalo malam hari, apalagi kalo lampu di matiin smua & jendela dibuka. Dan ada cafe yg lagi happening di lantai 11 yg namanya langit seduh. next mau nginap disini lagi..
MN
28 Jun 2020 - Couple
3.0/5
Penghuninya keder keder
Aprilia dity aristiana
05 Jul 2020 - Couple
4.0/5
Fasilitas oke dan breakfastnya jga enak
NW
29 Jun 2020 - Family
4.2/5
lokasi strategis dengan harga terjangkau dan kamar besar
PW
24 May 2020 - Couple
4.0/5
kalau lagi bosan di kamar kalian bisa menikmati udara bebas dan menikmati pemandangan malam hari di atas gedung dengan sambil menikmati kopi dan berenang cuy
Dyta audiya
16 Apr 2020 - Solo
5.0/5
All good , excellent service, reception ramah
SS
09 Feb 2020 - Couple
5.0/5
Pelayananya bagus, sarapanya enak, kamarnya juga bagus
3.5
From 228 reviews
Cleanliness
3.5
Rooms
3.5
Location
3.5
Service
3.5
Value
4.0
Couples
66
Family
46
Solo travel
25
Friends getaway
40
Business
35
Ulumofficial
30 Nov 2020 - Family
Known this hotel from my friend, she told me that this hotel has a nice view for the rooftop on 6th floor and 11th floor. They service never make me upset so far, especially for FO and HK, comfort and enjoy to stay here.
Rizqiariel
03 Oct 2020 - Couples
Room was good condition with clean n tidy but when i booked with traveloka, i requested queen size bed, but i got twin bed size, n then i asked to FO, they said queen size wasn't available but in traveloka still available, why reservation dept didn't close on OTA? But, Overall of this hotel is excellent
aryxkurnia
30 Sep 2020 - Family
One of directions to staycation in Jakarta. Delicious meals, clean facilities and also the rooms are. Especially, friendly service provided by them. :) Strong recomended for you to staycation in Jakarta
Mauri5758
28 Sep 2020 - Solo travel
Arrived late did not make the service went low. The hotel feels friendly and all staffs are helpful. The breakfast was nice with distancing service in place. Special thanks to the front office team who always at their best service. I’m going to come back to Jakarta next month, and will stay here again!
Heli P
24 Feb 2020 - Family
The room is quite clean, but I smell smoking odour in the whole room. I call the receptionist and ask for non-smoking room, yet he said all the urban superior room are used for smoking and no-smoking room. So there is no special room for no-smoking room which is very disappointed. But, the foods are delicious with many variant in place. Don't miss the breakfast. The swimming pool is quite relaxing.
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.