The Alana Hotel and Conference Sentul City by ASTON, Bogor
The Alana Hotel and Conference Sentul City by ASTON, Bogor
The Alana Hotel and Conference Sentul City by ASTON, Bogor
The Alana Hotel and Conference Sentul City by ASTON, Bogor
The Alana Hotel and Conference Sentul City by ASTON, Bogor
+ 56 others
Hotel

The Alana Hotel and Conference Sentul City by ASTON

Citeureup, Bogor
Don't worry! This place added extra measures to ensure the cleanliness.
Body Temperature Check
Personal Protective Equipment
Cleaning & Disinfection
Social Distancing Rules
Sanitation Kits Availability

Reviews

Tiket
4.4
Bagus
From 209 reviews
Tripadvisor
From 920 reviews
The most helpful reviews
hyun min kim
14 Jun 2020 - Family
1.4/5
Apakah karna Covid-19 Kondisinya sangat kurang puas dan spertinya tidak datang lagi
Susi Andriani
20 Sep 2020 - Family
4.2/5
Ini kali ke-3 kami menginap disini. Kali ini kami mendapati toilet di area swimming pool kotor dan becek sekali. Tidak pernah saya lihat kondisi ini sebelumnya. Selain itu gelas minum di kamar juga berbulu biru. Seperti bekas kain lap. Jadi saya cuci kembali. Mohon dapat diperhatikan juga kebersihannya walaupun sedang banyak tamu. Oh iya, ketopraknya enak banget pagi Minggu ini. Terima kasih.
Taufik Hidayat
07 Jan 2020 - Family
4.8/5
Pelayanan bagus bisa mengakomodasi keinginan pelanggan utk kasur king (one bed) dg cara join twin bed. Sarapan puas, tempat duduk jg banyak. Check in dan check out process cepat. Kolam renang ramah anak, namun sayang tdk ada guard. Overall bagus. Kalau bisa harga jangan naik terlalu tinggi saat peak season.
Evi Evi
16 Jul 2020 - Family
4.0/5
cape nya hilang pas liat fasilitas hotel pas kita nyampe hotel kita langsung nyempung dl ke kolam dan koper masih kita bawa donk saking ga sabar nya .. di tambah makanan di restonya enak bgt
Adimas Bagus Dewanto Putra
14 Sep 2020 - Couple
3.8/5
The Alana Sentul merupakan hotel yang cukup baik untuk kelasnya, makanannya enak, pelayanannya baik. Menurut saya, kebersihan dari The Alana butuh ditingkatkan dan mungkin kelengkapan fasilitas seperti laundry
Location
Jl. Ir. Haji Djuanda No.76, Sentul, Babakan Madang, Kota Bogor, Jawa Barat 16810, Indonesia
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-23:59
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of The Alana Hotel and Conference Sentul City by ASTON?
The Alana Hotel and Conference Sentul City by ASTON is located at Jl. Ir. Haji Djuanda No.76, Sentul, Babakan Madang, Kota Bogor, Jawa Barat 16810, Indonesia
What are the standard check-in & check-out times of The Alana Hotel and Conference Sentul City by ASTON?
The standard check-in time at The Alana Hotel and Conference Sentul City by ASTON is starting from 14:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in The Alana Hotel and Conference Sentul City by ASTON?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • Swimming Pool
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
Does The Alana Hotel and Conference Sentul City by ASTON have a swimming pool?
Yes, The Alana Hotel and Conference Sentul City by ASTON does have a swimming pool.
Faciliies
Popular Facilities
tiket CLEAN
Swimming Pool
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Spa
Elevator
AC
Fitness Center
Airport Transfer
Meeting Facilities
Sports, Spa & Recreations
Outdoor pool
Fitness
Children's pool
Full-service spa
Pets
Pets not allowed
No pets allowed
Pets allowed
Kids Facilities
Kid's pool
 

Reviews

4.4
Bagus
From 209 reviews
Kebersihan
4.5
Fasilitas
4.4
Lokasi
4.6
Layanan
4.5
Kepantasan harga
4.1
Pasangan
29
Keluarga
163
Solo
10
Grup
7
Liburan
194
Bisnis
7
Lainnya
8
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
hyun min kim
14 Jun 2020 - Family
1.4/5
Apakah karna Covid-19 Kondisinya sangat kurang puas dan spertinya tidak datang lagi
Susi Andriani
20 Sep 2020 - Family
4.2/5
Ini kali ke-3 kami menginap disini. Kali ini kami mendapati toilet di area swimming pool kotor dan becek sekali. Tidak pernah saya lihat kondisi ini sebelumnya. Selain itu gelas minum di kamar juga berbulu biru. Seperti bekas kain lap. Jadi saya cuci kembali. Mohon dapat diperhatikan juga kebersihannya walaupun sedang banyak tamu. Oh iya, ketopraknya enak banget pagi Minggu ini. Terima kasih.
Taufik Hidayat
07 Jan 2020 - Family
4.8/5
Pelayanan bagus bisa mengakomodasi keinginan pelanggan utk kasur king (one bed) dg cara join twin bed. Sarapan puas, tempat duduk jg banyak. Check in dan check out process cepat. Kolam renang ramah anak, namun sayang tdk ada guard. Overall bagus. Kalau bisa harga jangan naik terlalu tinggi saat peak season.
Evi Evi
16 Jul 2020 - Family
4.0/5
cape nya hilang pas liat fasilitas hotel pas kita nyampe hotel kita langsung nyempung dl ke kolam dan koper masih kita bawa donk saking ga sabar nya .. di tambah makanan di restonya enak bgt
Adimas Bagus Dewanto Putra
14 Sep 2020 - Couple
3.8/5
The Alana Sentul merupakan hotel yang cukup baik untuk kelasnya, makanannya enak, pelayanannya baik. Menurut saya, kebersihan dari The Alana butuh ditingkatkan dan mungkin kelengkapan fasilitas seperti laundry
PM
13 Sep 2020 - Family
4.0/5
A great stay vacation
KD
31 Jul 2020 - Family
4.8/5
Kebersihannya engga usah diragukan lagi, bikin ngerasa aman disaat new normal gini karena protokol kesehatan hyang dijalankan. Kamar di semprot disinfektan juga. Semua staffnya selalu pakai masker (Sampe nutup idung ya yang dimaksud. Salute dengan kedisiplinannya sih, karena sempet ke hotel lain, ada aja satu atau dua staffnya yang engga disiplin). Staffnya baik semua, sigap banget kalo minta apa2 langsung dateng cepet. Special thanks to mba Gita yang sangat membantu terutama untuk siapin & Mas Jamal juga. Anyway, kalo lagi ke green canyon restaurant, jamin 100% semua staffnya ramah & siap membantu kalo minta apa2 + cepet banget. Thanks Alana! Will be visiting here again, soon.
JS
31 Jul 2020 - Couple
4.0/5
Cukup memuaskan pelayanannya
MP
10 Jul 2020 - Family
5.0/5
Nice hotel to relax with the family.. far from downtown yet very serene..
AA
29 Mar 2020 - Family
5.0/5
Pelayanan hotelnya sangat baik, bahkan hanya karena remote TV tidak bisa digunakan, diberikan kompesansi pindah kamar dan juga upgrade kamarnya
4.5
From 920 reviews
Cleanliness
4.5
Rooms
4.5
Location
4.5
Service
4.5
Value
4.5
Couples
73
Family
382
Solo travel
17
Friends getaway
63
Business
331
Nitaindri76
23 Jan 2021 - Family
We are staying here on 22 - 24 jan 2021,for our anniversary. Mr. Nurhafizin from reservation dept and The Front office team has arranged to gave us best view room and really cute decoration in our room. Highly appreciated it 🤗🤗. The breakfast is quite variaties and tastefull. The staff in bf service especially; Indah, Ajeng and Erika were really helpfull and friendly. Thank you girls 🤗. This hotel has applied covid protocols and all staff have been conducted rapid test, thus make us feel more safe. Thank you Alana, keep ud the good work!
558sriu
22 Jan 2021 - Family
I was visited this hotel for lunch with my friend .we very enjoyed ,the employees were very helpful and friendly,especially for ms yola ,ms fasha ..the food delicious and variaty The location strategic
Khaqiqo
22 Jan 2021 - Friends getaway
Nice hotel ,good location,i really enjoyed my stay .Had an excellent stayvacation at Alana hotel .Great breakfast and all staff restaurant very friendly especially Yola .so ITS really memorable stay ..
eddystj
04 Jan 2021 - Couples
Very good receptionist. They response to meet our needs. Friendly staffs. Almost excellent breakfast with many variaty each day. A good location, not to far from exit toll road. And the famous Ah Poong food market just accross the hotel.
vick72
28 Dec 2020 -
..Is actually a 5 star services Stayed here for a short staycation with fam. First impression all good, security assist us with parking & luggages. Health protocols implemented since enter the lobby. Front Desk staff welcomes us with warm & professional manners, smooth check in overall. The room & balcony with landscape view, little note for improvement, low hotwater pressure in the bathroom shower. Large selection of buffet breakfast, the taste was okay. After checkout we realized left a parfume, pricing wise is not too expensive but my favorites one. my spouse called the hotel following days and spoke with by Jeni FO Staff who actually the one who assist us during check in. She provide us extra mile service by assist us to send the lost & found item by courier. One good night..
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.