1
Night
The Aveda Boutique Hotel, Badung
The Aveda Boutique Hotel, Badung
The Aveda Boutique Hotel, Badung
The Aveda Boutique Hotel, Badung
The Aveda Boutique Hotel, Badung
+ 84 others
Hotel

The Aveda Boutique Hotel

Seminyak, Badung
This accommodation is clean, safe, and CHSE certified by the Ministry of Tourism and Creative Economy.
Body Temperature Check
Personal Protective Equipment
Cleaning & Disinfection
Social Distancing Rules
Sanitation Kits Availability

Reviews

Tiket
4.3
Good
From 594 reviews
The most helpful reviews
IA
10 Oct 2020 - Solo
4.8/5
Great Room,,,,great services...cuman sedikit kurang kedap suara....so far recommended sekali. thank you team.
MT
06 Oct 2020 - Group
3.4/5
kebersihan nya kurang :( tp mungkin karna lagi covid pegawai pengurangan juga. dapet harga promo murah banget.
Ruth Clara Lengam
12 Aug 2020 - Solo
4.4/5
Proses check in sangat cepat, para staff sangat ramah dan membantu, lokasi strategis dekat dari rmh 😅 harga terbaik di dapat pas Tiket.com lagi flash sale. Free upgrade room, dapat di Lantai 5. Fasilitas cukup lengkap, ada Mini Bar, Mini Fridge, saluran Tv berjalan dengan baik, hanya saja kamar kurang kedap suara. View sawah nya OK. Overall untuk pengalaman short stayvacation ok lah :) bakalan balik lagi ke sini bulan depan ❤
+1
PI
02 Apr 2020 - Couple
4.6/5
+ good service, big room, good location - the ac not cold enough
ES
12 Mar 2020 - Couple
4.8/5
Kamar yang luas , bersih dan view sawah yang menyegarkan mata membuat liburan kami sangat menyenangkan ,staff yang ramah dan memberikan kamar upgrade nilai plus utk hotel ini , sarapan enak , lokasi bagus . thanks The Aveda Hotel
Location
Jalan Petitenget No.168, Seminyak, Bali 80361
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-23:59
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of The Aveda Boutique Hotel?
The Aveda Boutique Hotel is located at Jalan Petitenget No.168, Seminyak, Bali 80361
What are the standard check-in & check-out times of The Aveda Boutique Hotel?
The standard check-in time at The Aveda Boutique Hotel is starting from 14:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in The Aveda Boutique Hotel?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • InDOnesia CARE
  • tiket CLEAN
  • Swimming Pool
  • Wifi
  • Parking
Does The Aveda Boutique Hotel have a swimming pool?
Yes, The Aveda Boutique Hotel does have a swimming pool.
Facilities
Popular Facilities
InDOnesia CARE
tiket CLEAN
Swimming Pool
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Spa
Elevator
AC
Fitness Center
Airport Transfer
Meeting Facilities
Sports, Spa & Recreations
Fitness
Public Facilities
Terrace
Air conditioning
Public WiFi
Elevator/lift
Restaurant
Swimming Pool
Parking (Free)
Pets
No pets allowed
 

Reviews

4.3
Good
From 594 reviews
Cleanliness
4.3
Facilities
4.3
Location
4.4
Service
4.3
Value for money
4.4
Couple
192
Family
140
Solo
206
Group
56
Vacation
471
Business
90
Others
33
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
IA
10 Oct 2020 - Solo
4.8/5
Great Room,,,,great services...cuman sedikit kurang kedap suara....so far recommended sekali. thank you team.
MT
06 Oct 2020 - Group
3.4/5
kebersihan nya kurang :( tp mungkin karna lagi covid pegawai pengurangan juga. dapet harga promo murah banget.
Ruth Clara Lengam
12 Aug 2020 - Solo
4.4/5
Proses check in sangat cepat, para staff sangat ramah dan membantu, lokasi strategis dekat dari rmh 😅 harga terbaik di dapat pas Tiket.com lagi flash sale. Free upgrade room, dapat di Lantai 5. Fasilitas cukup lengkap, ada Mini Bar, Mini Fridge, saluran Tv berjalan dengan baik, hanya saja kamar kurang kedap suara. View sawah nya OK. Overall untuk pengalaman short stayvacation ok lah :) bakalan balik lagi ke sini bulan depan ❤
PI
02 Apr 2020 - Couple
4.6/5
+ good service, big room, good location - the ac not cold enough
ES
12 Mar 2020 - Couple
4.8/5
Kamar yang luas , bersih dan view sawah yang menyegarkan mata membuat liburan kami sangat menyenangkan ,staff yang ramah dan memberikan kamar upgrade nilai plus utk hotel ini , sarapan enak , lokasi bagus . thanks The Aveda Hotel
Nelly Tanaya
27 Jan 2020 - Family
5.0/5
Lokasi dekat ke Mrs Sippy, Barbacoa, Tropicola
IP
28 Mar 2021 - Couple
5.0/5
Best in everything Kalo ke Bali lagi sih ini inceran pertama buat cek hotel. Pesen kamar yg grand deluxe, super guede..super nyaman. Bed size 200x200. Kamar mandi luas. Kekurangannya 1, lorongnya gelap banget kalo malem, bukan mati lampu tapi memang tidak ada penerangan.
FS
27 Dec 2020 - Family
5.0/5
Kamr cukup luas dan kasur cukup besar, nyaman lah pokoknya. Ditambah balkon drngan pemandangan sawah yg hijau, cukup menenangkan. Dekat hotel banyak sekali tempat makan. Wifi oke.
Ruth Clara Lengam
05 Oct 2020 - Solo
4.6/5
Sudah beberapa kali stayvcation disini, selain karna harga nya yg super terjangkau, lokasi nya pun dkt rmh. Pelayanan para staff sangat luar biasa ramah, sopan, cukup cekatan dan baik. View sawah nya pun bikin relax mata sejenak :) reccomended lah stay disini. Keknya stay 2malam selalu ngga pernah cukup stay disini. Makasih Tiket.com dan The Aveda Hotel 🥰
Lody Jeffrey Rene Anes
16 Sep 2020 - Family
3.4/5
Due to the Covid situation Hotel and so many other Hotels in Bali are quite and of course suffering! The Manager Mrs. Rena is attentive and helpful and also staff! However some touching up and maintenance to be done in rooms and some hotel facilities! Overall our stay of 2 nights was ok!
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.