1
Night
The Himana Malang, Malang
The Himana Malang, Malang
The Himana Malang, Malang
The Himana Malang, Malang
The Himana Malang, Malang
+ 16 others
Hotel

The Himana Malang

Sukun, Malang
Holiday Best Deals
35 people are viewing this
Starts from
IDR 324,999
per room per night

Reviews

Tiket
3.9
Good
From 234 reviews
The most helpful reviews
EM
24 Jun 2021 - Couple Trip
5.0/5
menurutkuuu ini hotel supersuper worth it ya. mulai harga, fasilitas semua ga perlu diraguin lagi. + ada hairdryer + ada kulkas + ada kopi, teh, gula dan pemanas air jugaaaaa + pemandangan pasti bagus menghadap manapun + lift ga ramee pdhl kamarnya banyak bgttt - kamar kurang terang, jd kesannya agak gelap gituu. but its okayyyy!! - untuk sprei terlihat agak kotor tp gamasalah sih selagi wangii
Riski IB
04 Nov 2020 - Family Trip
1.4/5
nyesel buanget. saya order queen bed malah dijual ke orang lain tnp persetujuan, mana Uda order 3 room 3d2n lagi. 👎👎👎👎👎 receptionist nya jutek2 lagi, ditanya solusi malah sewot dan cuek, nyesel sumpah nyesel. kalo pas gk liburan dan hotel gk pada full gw pindah dr situ sumpah. kamar kotor, masih ada sampah, jendela juga full debu, apalagi kamar gw 1608 beuh bed nya bunyi ngekngek lagi, pintu dr depan nutupnya susah. parah pokoknya parah
GL
02 Aug 2020 - Couple Trip
5.0/5
Mantab betul sepppppppp
Muhammad Harisi
07 Jun 2020 - Business Trip
5.0/5
Bersih keren deh pokoknya deket mall
HW
25 Jul 2021 - Couple Trip
5.0/5
Bagus dan bersih, pelayanannya mantap
Location
Jl. Terusan Dieng No.31, Pisang Candi, Kec. Sukun, Kota Malang, Jawa Timur 65146, Indonesia
maps
1
Night
Non-smoking room
Wifi

Twin Superior Room

Only 1 rooms left!
Breakfast not included
Wifi
1 Twin
2 Guests
20m²
Holiday Best Deals
IDR 325.000
IDR 324.999
per room per night
5.687 tiket Points

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-23:59
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What types of rooms are available in The Himana Malang?
The room types available in this hotel are:
  • Superior Room
How much does a typical room cost at The Himana Malang?
The cheapest price at The Himana Malang if you want to stay tonight is IDR 324,999
What is the address of The Himana Malang?
The Himana Malang is located at Jl. Terusan Dieng No.31, Pisang Candi, Kec. Sukun, Kota Malang, Jawa Timur 65146, Indonesia
What are the standard check-in & check-out times of The Himana Malang?
The standard check-in time at The Himana Malang is starting from 14:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in The Himana Malang?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • WiFi
  • Parking
  • Restaurant
  • 24-hour Front Desk
Facilities
Popular Facilities
tiket CLEAN
WiFi
Parking
Restaurant
24-hour Front Desk
Elevator
AC
Meeting Facilities
Accessible Facilities
Luggage Storage
Public Facilities
Terrace
Smoking Room
Air Conditioning
Meeting facilities
Public WiFi
Elevator/Lift
Restaurant
Living Room
Porter/Bellhop
Designated smoking areas
Parking (Free)
Pets
No Pets Allowed
Hotel Services
Luggage Storage
24-hour Front Desk
Laundry Service/Dry Cleaning
Hotel Safe
Concierge Services
 

Reviews

3.9
Good
From 234 reviews
Cleanliness
3.9
Facilities
3.9
Location
4.1
Service
3.9
Value
4.0
Couple Trip
46
Family Trip
29
Solo Trip
39
Trip with Friends
10
Business Trip
37
Others
31
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo Trip
Family Trip
Couple Trip
Trip with Friends
Business Trip
Medical Trip
Others
Reviews with photos
EM
24 Jun 2021 - Couple Trip
5.0/5
menurutkuuu ini hotel supersuper worth it ya. mulai harga, fasilitas semua ga perlu diraguin lagi. + ada hairdryer + ada kulkas + ada kopi, teh, gula dan pemanas air jugaaaaa + pemandangan pasti bagus menghadap manapun + lift ga ramee pdhl kamarnya banyak bgttt - kamar kurang terang, jd kesannya agak gelap gituu. but its okayyyy!! - untuk sprei terlihat agak kotor tp gamasalah sih selagi wangii
Riski IB
04 Nov 2020 - Family Trip
1.4/5
nyesel buanget. saya order queen bed malah dijual ke orang lain tnp persetujuan, mana Uda order 3 room 3d2n lagi. 👎👎👎👎👎 receptionist nya jutek2 lagi, ditanya solusi malah sewot dan cuek, nyesel sumpah nyesel. kalo pas gk liburan dan hotel gk pada full gw pindah dr situ sumpah. kamar kotor, masih ada sampah, jendela juga full debu, apalagi kamar gw 1608 beuh bed nya bunyi ngekngek lagi, pintu dr depan nutupnya susah. parah pokoknya parah
GL
02 Aug 2020 - Couple Trip
5.0/5
Mantab betul sepppppppp
Muhammad Harisi
07 Jun 2020 - Business Trip
5.0/5
Bersih keren deh pokoknya deket mall
HW
25 Jul 2021 - Couple Trip
5.0/5
Bagus dan bersih, pelayanannya mantap
AH
18 Nov 2019 - Business Trip
5.0/5
(+) good location, good value (-) no facility at all
DN
20 Jul 2022 - Couple Trip
5.0/5
Christy Christy
22 Jun 2022 -
5.0/5
Nyesel banget beberapa x ke malang baru tau ada hotel se keren ini dengan harga murahhh cocok untuk staycation
Erika Fitriani
07 Jun 2022 -
4.6/5
Lyta Septi Fauziah
25 May 2022 -
5.0/5
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.