1
Night
The Jayakarta Inn & Villas Cisarua, Bogor
The Jayakarta Inn & Villas Cisarua, Bogor
The Jayakarta Inn & Villas Cisarua, Bogor
The Jayakarta Inn & Villas Cisarua, Bogor
The Jayakarta Inn & Villas Cisarua, Bogor
+ 34 others
Hotel

The Jayakarta Inn & Villas Cisarua

Cisarua, Bogor
This accommodation is clean, safe, and CHSE certified by the Ministry of Tourism and Creative Economy.
Body Temperature Check
Personal Protective Equipment
Cleaning & Disinfection
Social Distancing Rules
Sanitation Kits Availability

Reviews

Tiket
3.9
Good
From 183 reviews
The most helpful reviews
WW
17 Mar 2020 - Couple
5.0/5
Saya tau ini hotel lama tapi sangat salut dengan maintenance propertinya sangat baik, dulu saya datang tahun 2006 dan baru datang lagi di tahun 2020 dan ini sangat berkesan karna masih sama seperti dulu..
SE
13 Aug 2020 - Family
3.0/5
Hotel sdh agak Tua tapi masih terawat, nginep bersama keluarga, anak anak yang senang. sayang nya mau duduk diteras, gak ada bangku nya
Ruth Imelda
27 Feb 2020 - Couple
4.0/5
Sebelumnya info dr hotel view nyah terlihat gunung tapi setelah kami dapatkan kamar malah view belakang hotel aja :( dan harga setelah kami chek in berubah menjadi lebih murah
AS
16 Jun 2021 - Family
5.0/5
Muatap rek, tp kasurnya bunyi kalo goyang2 jdi gk bsa trlalu berisik.selebihnya Gooddd
Rhoni Damar
04 May 2021 - Solo
5.0/5
Semuanya fasilitas nya ok cuma sayangnya gak ada ac nya emangnya ada dikawasan puncak tp kan kl siang panas...
Location
Jl. Raya Puncak KM. 84, Cisarua, Jawa Barat 16750, Indonesia
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-23:00
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of The Jayakarta Inn & Villas Cisarua?
The Jayakarta Inn & Villas Cisarua is located at Jl. Raya Puncak KM. 84, Cisarua, Jawa Barat 16750, Indonesia
What are the standard check-in & check-out times of The Jayakarta Inn & Villas Cisarua?
The standard check-in time at The Jayakarta Inn & Villas Cisarua is starting from 14:00-23:00 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in The Jayakarta Inn & Villas Cisarua?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • InDOnesia CARE
  • tiket CLEAN
  • Swimming Pool
  • Wifi
  • Parking
Does The Jayakarta Inn & Villas Cisarua have a swimming pool?
Yes, The Jayakarta Inn & Villas Cisarua does have a swimming pool.
Facilities
Popular Facilities
InDOnesia CARE
tiket CLEAN
Swimming Pool
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Meeting Facilities
Children Facility
Sports, Spa & Recreations
Billiards
Tennis
Archery
Public Facilities
Terrace
Smoking room
Sundeck
Meeting facilities
Restaurant
Living room
Designated smoking areas
Swimming Pool
Parking (Free)
Pets
No pets allowed
 

Reviews

3.9
Good
From 183 reviews
Cleanliness
4.0
Facilities
3.9
Location
3.8
Service
4.0
Value for money
3.9
Couple
41
Family
120
Solo
8
Group
14
Vacation
174
Business
3
Others
6
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
WW
17 Mar 2020 - Couple
5.0/5
Saya tau ini hotel lama tapi sangat salut dengan maintenance propertinya sangat baik, dulu saya datang tahun 2006 dan baru datang lagi di tahun 2020 dan ini sangat berkesan karna masih sama seperti dulu..
SE
13 Aug 2020 - Family
3.0/5
Hotel sdh agak Tua tapi masih terawat, nginep bersama keluarga, anak anak yang senang. sayang nya mau duduk diteras, gak ada bangku nya
Ruth Imelda
27 Feb 2020 - Couple
4.0/5
Sebelumnya info dr hotel view nyah terlihat gunung tapi setelah kami dapatkan kamar malah view belakang hotel aja :( dan harga setelah kami chek in berubah menjadi lebih murah
AS
16 Jun 2021 - Family
5.0/5
Muatap rek, tp kasurnya bunyi kalo goyang2 jdi gk bsa trlalu berisik.selebihnya Gooddd
Rhoni Damar
04 May 2021 - Solo
5.0/5
Semuanya fasilitas nya ok cuma sayangnya gak ada ac nya emangnya ada dikawasan puncak tp kan kl siang panas...
Eko Tarnando
24 Aug 2020 - Group
4.2/5
Lokasi hotel bagus dekat puncak pas, namun agak masuk kedalam gang, fasilitas hote juga lengkap. untuk staycation bareng keluarga hotel ini sangat pas
Desti Amurwani
08 Mar 2020 - Group
5.0/5
Pokokknya puas banget untuk villa nya semua peralatan masak lengkap ada kulkas rice cooker dispenser tv cuma beli galon nambah 50rb ya gapapa guys sayang masuk ke dalam mobil agak susah but its oke thank bgt bgt bgt
DK
30 Jun 2021 - Family
5.0/5
Udah yg kedua kalinya kesini bareng keluarga dan pasangan. Ga akan ngecewain kalo nginep disini sih. Next time bakalan kesini lagi 👍👍
RJ
08 Jun 2021 - Group
5.0/5
staffnya ramah. salam buat kokoh ya hehehe
Dira Ranie
13 Dec 2020 - Couple
5.0/5
mantaaaap sekaliiiii
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.