The Mayflower, Jakarta - Marriott Executive Apartments, South Jakarta
The Mayflower, Jakarta - Marriott Executive Apartments, South Jakarta
The Mayflower, Jakarta - Marriott Executive Apartments, South Jakarta
The Mayflower, Jakarta - Marriott Executive Apartments, South Jakarta
The Mayflower, Jakarta - Marriott Executive Apartments, South Jakarta
+ 43 lainnya
Hotel

The Mayflower, Jakarta - Marriott Executive Apartments

Sudirman, South Jakarta

Review

Tiket
4.7
Fantastic
Dari 21 review
Tripadvisor
Dari 331 review
Review yang paling membantu
AD
15 Jun 2021 - Family
5.0/5
Puas banget nginep disini, semua staff nya ramah, peralatan dapur lengkap jadi gak susah kalo bawa baby yg mpasi kaya aku,tapi yang kurang cuma 1, pas baru banget masuk kecium bgt aroma kayu tua gitu, aku sih kurang suka, harusnya di tiap unit dikasi pengharum ruangan gitu pasti kece ;) Thank youuu, overall puas bgt kok
DM
17 Jan 2021 - Group
4.8/5
kebersihan sangat baik, fasilitas baik, pelayanan sangat ramah, view kamar sangat luar biasa, kasur juga sangat empuk.
BM
10 Jan 2021 - Couple
4.2/5
Karena nginap pada saat lg pandemi covid..agak terbatas layanannya.. hotel pas penuh panggil room servicenya lama banget. Jd yah maklum aja pegawai yg kerja dikit.
Yanti Setiakurniasih
05 Jan 2021 - Solo
5.0/5
Great location, spaciuos, clean
Hardi Pramudia
26 Dec 2020 - Family
4.2/5
lokasi tepat depan stasiun MRT Setiabudi. Kami mendapat free upgrade ke unit dengan two bedroom. Kebersihan sangat terjaga, meskipun kualitas dan style furniture perlu diupgrade dengan trend yang lebih baru.
Lokasi
Sudirman Plaza, Indofood Tower, Jl. Jenderal Sudirman Kav.76-78,Sudirman Plaza, Indofood Tower, Jl. Jenderal Sudirman Kav.76-78 12910
maps
1
Night

Tentang Akomodasi

Waktu check-in & check-out
Waktu check-in:
15:00
Waktu check-out:
12:00
Mau check-in lebih awal? Atur waktu check-in dengan pihak akomodasi.

Kebijakan

Deskripsi

FAQ
What is the address of The Mayflower, Jakarta - Marriott Executive Apartments?
The Mayflower, Jakarta - Marriott Executive Apartments is located at Sudirman Plaza, Indofood Tower, Jl. Jenderal Sudirman Kav.76-78,Sudirman Plaza, Indofood Tower, Jl. Jenderal Sudirman Kav.76-78 12910
What are the standard check-in & check-out times of The Mayflower, Jakarta - Marriott Executive Apartments?
The standard check-in time at The Mayflower, Jakarta - Marriott Executive Apartments is starting from 15:00 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in The Mayflower, Jakarta - Marriott Executive Apartments?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • Swimming Pool
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
  • 24-Hour Front Desk
Does The Mayflower, Jakarta - Marriott Executive Apartments have a swimming pool?
Yes, The Mayflower, Jakarta - Marriott Executive Apartments does have a swimming pool.
Fasilitas
Fasilitas Populer
Swimming Pool
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Spa
Elevator
AC
Fitness Center
Airport Transfer
Children Facility
Sports, Spa & Recreations
Fitness facilities
Indoor pool
Yoga room
Full-service spa
Table tenis
Snack bar/deli
Aerobics
Golf course on site
Pool sun loungers
Garden
Health club
Children's pool
Pets
Pets allowed
Kids Facilities
Babysitting or childcare
Children playground
 

Review

4.7
Fantastic
Dari 21 review
Cleanliness
4.8
Facilities
4.7
Location
4.7
Service
4.7
Value for money
4.7
Couple
4
Family
14
Solo
2
Group
1
Vacation
19
Business
1
Others
1
Urutkan
Paling membantu
Paling membantu
Terbaru
Rating tertinggi
Rating terendah
Filter
Semua
Semua
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Review dengan foto
AD
15 Jun 2021 - Family
5.0/5
Puas banget nginep disini, semua staff nya ramah, peralatan dapur lengkap jadi gak susah kalo bawa baby yg mpasi kaya aku,tapi yang kurang cuma 1, pas baru banget masuk kecium bgt aroma kayu tua gitu, aku sih kurang suka, harusnya di tiap unit dikasi pengharum ruangan gitu pasti kece ;) Thank youuu, overall puas bgt kok
DM
17 Jan 2021 - Group
4.8/5
kebersihan sangat baik, fasilitas baik, pelayanan sangat ramah, view kamar sangat luar biasa, kasur juga sangat empuk.
BM
10 Jan 2021 - Couple
4.2/5
Karena nginap pada saat lg pandemi covid..agak terbatas layanannya.. hotel pas penuh panggil room servicenya lama banget. Jd yah maklum aja pegawai yg kerja dikit.
Yanti Setiakurniasih
05 Jan 2021 - Solo
5.0/5
Great location, spaciuos, clean
Hardi Pramudia
26 Dec 2020 - Family
4.2/5
lokasi tepat depan stasiun MRT Setiabudi. Kami mendapat free upgrade ke unit dengan two bedroom. Kebersihan sangat terjaga, meskipun kualitas dan style furniture perlu diupgrade dengan trend yang lebih baru.
OG
04 Jun 2021 - Family
5.0/5
clean & comfortable staycation masuknya harus lewat pintu belakang krn pintu depan tertutup lokasi berada di sudirman plaza
DONNA EILLEN
01 Jun 2021 - Family
5.0/5
staf nya ramah...menyenangkan bisa menginap disini.next bakal kesini lagi
yenny yenny
01 Jun 2021 - Family
5.0/5
gk ada kurangnya semua sempurna
PO
22 May 2021 - Family
5.0/5
recommended.. byk bgt makanan di dkt2 sana. . hanya syg gofood tdk bisa dititip jd kita harus ambil sendiri turun
PO
22 May 2021 - Family
4.0/5
recommended...semua mantap
4.5
Dari 331 review
Cleanliness
4.5
Rooms
4.5
Location
4.0
Service
4.5
Value
4.0
Couples
25
Family
92
Solo travel
16
Friends getaway
37
Business
131
Mohamed_Fahmy163966
15 Jan 2021 - Business
Ifoud warm hostility with good service and clean room , excellent place. If I have another chance I'll come back to same apartment . Just the breakfast want to review again because almost for Indonesian food
179arias
10 Apr 2021 -
POAC really works in this hotel. All the staff are experienced and well trained. You don't have to tell them what to do because they know what they are doing. it's made me keep coming back (at least 15 times if I'm not mistaken).
Hindrianto
25 Apr 2021 - Couples
We initially planned to stay here for 4 nights. However, we loved the place and the very kind and helpful staffs so much, that we happened to extend more than 3 weeks. All the staffs are very friendly, informative and attentive whenever we have a problem with the room. For example, once we complained about the aircon, the operation manager Ms Vinda quick response to check  the condition, and to please us, they changed the room to the 3008. The staff are lovely and very helpful in every aspect, starting from Mr. Allan (General Manager), Ms.Vinda (Operation Manager), Mr. Supriyanto (House keeping Manager), and all their Staffs such as  Hizkia, Widodo, Aji, Reigina,April,  Chintya,Moza,Andhita ...( Front Office Staffs), Baehaqi ,Billy,... (Restaurant Staffs), Katarina & Tami (Fitness Centre Staffs), Samsul, Firdaus, Munawar,...(House keeping Staffs) , Estefania, Satria,... (Security Staffs). Highly Recommended for those who want both Staycation and Workcation from Mayflower Marriot Apartment Hotel.
50nnyt
03 Apr 2021 - Family
this my family first time to visit and stay in mayflower. my and family glad and happy to stay here because the have beautiful view and a nice excelent service. the place near setaibudi MRT Station and can walk arround in sudirman street
anggoroh20
03 Jan 2021 -
Amazing experience! Stay here with my bestfriends. The staff very helpful and friendly. The view is amazing, we can see Jakarta Night and Morning View. Best Place, Best Accomodations. Thankyou for your hospitality.
Kamu sudah melaporkan review.
Kami butuh beberapa saat untuk memperbaiki sebuah masalah. Silahkan coba sesaat lagi.
Kamu sudah pernah melaporkan review ini, dan laporanmu sedang dalam pengecekan.
Yay! Kamu berhasil log in.
Kamu sudah melaporkan review.
Kami butuh beberapa saat untuk memperbaiki sebuah masalah. Silahkan coba sesaat lagi.
Kamu sudah pernah melaporkan review ini, dan laporanmu sedang dalam pengecekan.