1
Night
The ONE Legian, Badung
The ONE Legian, Badung
The ONE Legian, Badung
The ONE Legian, Badung
The ONE Legian, Badung
+ 193 others
Hotel

The ONE Legian

Kuta, Badung
This accommodation is clean, safe, and CHSE certified by the Ministry of Tourism and Creative Economy.
Body Temperature Check
Personal Protective Equipment
Cleaning & Disinfection
Social Distancing Rules
Sanitation Kits Availability

Reviews

Tiket
4.2
Good
From 254 reviews
The most helpful reviews
Rengga Erlangga
10 Mar 2020 - Couple
5.0/5
Pelayanan memuaskan , nyaman , lokasi strategis, dan keamanan terjamin
LG
08 Nov 2020 - Couple
5.0/5
Fasilitas bagus dan akses ke Pantai Kuta dekat
Susie Sulusiah
28 Jul 2020 - Family
5.0/5
Saya dan keluarga sdh bbrp kali menginap di The One Legian, sangat dekat dengan pantai Kuta, tempat makan jg banyak, hotelnya bersih, dan msh banyak lg pokoknya saya sangat menyarankan kalau ke Bali untuk menginap The One Legian...
Yoses Bakara
26 Jan 2020 - Family
4.0/5
Hotel sesuai dengan foto yang tertera di Tiket.com. Lokasi sangat strategis. Kamar terbilang kecil namun bersih dan rapih sehingga nyaman untuk ditempati. Kamar mandi bersih tidak ada masalah sama sekali. Overall i had a good experience
OR
15 Sep 2021 - Group
5.0/5
hotel bagus, bersih , cocok untuk istirahat
Location
Jalan Raya Legian No. 117
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
15:00-23:59
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What types of rooms are available in The ONE Legian?
The room types available in this hotel are:
  • Queen
  • Superior Room
  • Deluxe Room
How much does a typical room cost at The ONE Legian?
The cheapest price at The ONE Legian if you want to stay tonight is IDR 183,140
What is the address of The ONE Legian?
The ONE Legian is located at Jalan Raya Legian No. 117
What are the standard check-in & check-out times of The ONE Legian?
The standard check-in time at The ONE Legian is starting from 15:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in The ONE Legian?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • InDOnesia CARE
  • tiket CLEAN
  • Swimming Pool
  • Wifi
  • Parking
Facilities
Popular Facilities
InDOnesia CARE
tiket CLEAN
Swimming Pool
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Spa
Elevator
AC
Fitness Center
Airport Transfer
Meeting Facilities
Children Facility
Sports, Spa & Recreations
Billiards
Fitness
Pets
No pets allowed
Kids Facilities
Baby cot
 

Reviews

4.2
Good
From 254 reviews
Cleanliness
4.2
Facilities
4.0
Location
4.4
Service
4.1
Value for money
4.2
Couple
64
Family
81
Solo
87
Group
22
Vacation
191
Business
26
Medical
1
Others
36
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
Rengga Erlangga
10 Mar 2020 - Couple
5.0/5
Pelayanan memuaskan , nyaman , lokasi strategis, dan keamanan terjamin
LG
08 Nov 2020 - Couple
5.0/5
Fasilitas bagus dan akses ke Pantai Kuta dekat
Susie Sulusiah
28 Jul 2020 - Family
5.0/5
Saya dan keluarga sdh bbrp kali menginap di The One Legian, sangat dekat dengan pantai Kuta, tempat makan jg banyak, hotelnya bersih, dan msh banyak lg pokoknya saya sangat menyarankan kalau ke Bali untuk menginap The One Legian...
Yoses Bakara
26 Jan 2020 - Family
4.0/5
Hotel sesuai dengan foto yang tertera di Tiket.com. Lokasi sangat strategis. Kamar terbilang kecil namun bersih dan rapih sehingga nyaman untuk ditempati. Kamar mandi bersih tidak ada masalah sama sekali. Overall i had a good experience
OR
15 Sep 2021 - Group
5.0/5
hotel bagus, bersih , cocok untuk istirahat
Winda Yanuarita
26 May 2021 - Family
5.0/5
Betah bgt nginep di hotel ini. Kamar bersih, spei sm selimut bersih + wangi. Sarapan cm ala carte ya krn lg pandemi jg, pengunjung hotel cm sdkt. klu normal menu bf ny buffet psti enak2. Kolam renang ny bersih. Mlh tiap pagi selalu dibersihkan pdhl yg pke kolam cm bbrp org aja gk lbh dr 5 org. Tapi pihak hotel ttp SOP
TP
24 May 2021 - Group
5.0/5
hotelnya keren, book 2 kamar dan dikasih connecting room. hotel bersih dan nyaman bgt, sepertinya salah satu hotel yg bener2 masih oke di daerah Legian
JL
10 Dec 2020 - Family
5.0/5
tempat strategis, kamar luas, bersih, staff ramah banget
BINTANG CAHYAWAN BINTANG
05 Nov 2020 - Couple
5.0/5
sukakk bangett kalo ke bali ya hotel yg di legian yg mnrt aku oke sih ya ini yaa. staf nya juga ramah ramah kok, sayang nya aku without breakfast;(
Debby Reta Rinanda
04 Nov 2020 - Family
4.2/5
lokasi strategis, hotel yang nyaman, next time nginep sini lagi...
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.