1
Night
The Ritz-Carlton Jakarta, Mega Kuningan, South Jakarta
The Ritz-Carlton Jakarta, Mega Kuningan, South Jakarta
The Ritz-Carlton Jakarta, Mega Kuningan, South Jakarta
The Ritz-Carlton Jakarta, Mega Kuningan, South Jakarta
The Ritz-Carlton Jakarta, Mega Kuningan, South Jakarta
+ 81 others
Hotel

The Ritz-Carlton Jakarta, Mega Kuningan

Setiabudi, South Jakarta

Reviews

Tiket
4.5
Fantastic
From 260 reviews
The most helpful reviews
ELLY IDIN
09 Sep 2019 - Family
4.4/5
Saya sarankan jika anda lebih dr 2 org menginap dlm 1 kamar,mintalah ranjang twin krna ranjang twinya besar seukuran queen bed...bisa muat 4 org dlm 1 kamar,kamar mandinya lsg view ke city keren...
SS
02 Aug 2020 - Couple
3.0/5
Selimutnya menjijikkan jorok banget!!!!!! Lagi covid19 ketemu hotel bintang 5 ritz carlton kayak gini shock berat
EE
31 Oct 2020 - Family
2.4/5
I had spent money for booking this Hotel, wanna be relaxing for weekend staycation... BUT this hotel really didn't respect the guest.. I booked one room with breakfast, but in the real, today this hotel just giving the guesta for breakfast only 45minutes.. UNBELIEVABLE !!.. After 45 minutes, the crew came to my table and said that the time for breakfast almost finish.. VERY UNPOLITE.. For this case, I couldn't accept because I had paid for high rate and this hotel suddenly changed the rules.. Also about the food that this hotel already served, VERY BAD.. ESPECIALLY FOR THE SIOMAY.. Come on lahh.. Ritz Carlton is 5 stars hotel but the quality of food, very bad.. They should served better food than THE SIOMAY !!!
Andria Bakti
17 Aug 2020 - Family
4.6/5
Overall puas tapi ada bbrp note aja. Pesan bed twin tapi saat check in dikenakan tambahan biaya 250rb, lebih baik dicantumkan saja di tiket.com. jadi agak mengecewakan. breakfast no tolerance, harus ikuti protokol covid. jadi kalau telat datang ya siap2 breakfast kilat saja.
Juanda Sarifudin
04 Dec 2019 - Family
3.8/5
Pelayanan staff yg miss komunikasi jauh sekalli, dimana saya stay dengan include paket Ritz Club, dan seharusnya dapat free breakfast, lunch dan dinner, pada di hari H, memang saya dapat dinner akan tetapi staff nya bilang jika besok mau checkout bisa sarapan dan makan siang di lt 26 juga, tp nyatanya saat sudah checkout, saya dan istri tidak diperbolehkan makan siang disitu karena sudah habis masa stay, aneh
Location
Jl. DR. Ide Anak Agung Gde Agung Kav.E.1.1 No. 1, Mega Kuningan, RT.5/RW.2, Kuningan Timur, Jakarta, RT.5/RW.2, Kuningan, Kuningan Tim., Setia Budi, Kota Jakarta Selatan, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 12950, Indonesia
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-14:00
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of The Ritz-Carlton Jakarta, Mega Kuningan?
The Ritz-Carlton Jakarta, Mega Kuningan is located at Jl. DR. Ide Anak Agung Gde Agung Kav.E.1.1 No. 1, Mega Kuningan, RT.5/RW.2, Kuningan Timur, Jakarta, RT.5/RW.2, Kuningan, Kuningan Tim., Setia Budi, Kota Jakarta Selatan, Daerah Khusus Ibukota Jakarta 12950, Indonesia
What are the standard check-in & check-out times of The Ritz-Carlton Jakarta, Mega Kuningan?
The standard check-in time at The Ritz-Carlton Jakarta, Mega Kuningan is starting from 14:00-14:00 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in The Ritz-Carlton Jakarta, Mega Kuningan?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • Parking
  • Restaurant
  • AC
Facilities
Popular Facilities
Parking
Restaurant
AC
Public Facilities
Air conditioning
Restaurant
Transportation
Car park
 

Reviews

4.5
Fantastic
From 260 reviews
Cleanliness
4.6
Facilities
4.5
Location
4.5
Service
4.5
Value for money
4.4
Couple
73
Family
151
Solo
27
Group
9
Vacation
230
Business
13
Medical
1
Others
16
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
ELLY IDIN
09 Sep 2019 - Family
4.4/5
Saya sarankan jika anda lebih dr 2 org menginap dlm 1 kamar,mintalah ranjang twin krna ranjang twinya besar seukuran queen bed...bisa muat 4 org dlm 1 kamar,kamar mandinya lsg view ke city keren...
SS
02 Aug 2020 - Couple
3.0/5
Selimutnya menjijikkan jorok banget!!!!!! Lagi covid19 ketemu hotel bintang 5 ritz carlton kayak gini shock berat
EE
31 Oct 2020 - Family
2.4/5
I had spent money for booking this Hotel, wanna be relaxing for weekend staycation... BUT this hotel really didn't respect the guest.. I booked one room with breakfast, but in the real, today this hotel just giving the guesta for breakfast only 45minutes.. UNBELIEVABLE !!.. After 45 minutes, the crew came to my table and said that the time for breakfast almost finish.. VERY UNPOLITE.. For this case, I couldn't accept because I had paid for high rate and this hotel suddenly changed the rules.. Also about the food that this hotel already served, VERY BAD.. ESPECIALLY FOR THE SIOMAY.. Come on lahh.. Ritz Carlton is 5 stars hotel but the quality of food, very bad.. They should served better food than THE SIOMAY !!!
Andria Bakti
17 Aug 2020 - Family
4.6/5
Overall puas tapi ada bbrp note aja. Pesan bed twin tapi saat check in dikenakan tambahan biaya 250rb, lebih baik dicantumkan saja di tiket.com. jadi agak mengecewakan. breakfast no tolerance, harus ikuti protokol covid. jadi kalau telat datang ya siap2 breakfast kilat saja.
Juanda Sarifudin
04 Dec 2019 - Family
3.8/5
Pelayanan staff yg miss komunikasi jauh sekalli, dimana saya stay dengan include paket Ritz Club, dan seharusnya dapat free breakfast, lunch dan dinner, pada di hari H, memang saya dapat dinner akan tetapi staff nya bilang jika besok mau checkout bisa sarapan dan makan siang di lt 26 juga, tp nyatanya saat sudah checkout, saya dan istri tidak diperbolehkan makan siang disitu karena sudah habis masa stay, aneh
IP
15 Sep 2019 - Couple
4.2/5
Akses kartu untuk naik ke kamar, pada saat saya menginap sering eror. Jadi harus bolak balik ke receptionist. Dan merepotkan
EA
25 Nov 2020 - Couple
5.0/5
dateng untuk rayain ulang tahun suami, awalnya dia biasa aja pas di ajak stay di ritz, karna dia type anak rumah. tp ternyata saat sampai dan nikmatin waktu di hotel , suami happy dan enjoy banget. pesen makanan ke room juga semua enak, suami suka semua pdhal dia termasuk yg picky dan bawel bgt soal makanan. oh ya aku request birthday cake buat suami ku dan mereka anter ke kamar with a pleasure! untuk harga, bener bener worrrtthhhh bgt dengan kamar segede itu dan fasilitas sebagus itu 🥰
AP
09 Jan 2020 - Family
3.2/5
Udah book di tiket, plus udah lunas, eh taunya overbooked.
PH
08 Apr 2021 - Family
2.0/5
1.lagi sarapan petugas minta pembayaran waktu itu kami memang lebih orangnya wkt sarapan tapi kan sudah dikonfirmasi pas waktu masuk, apa salahnya diminta saat masuk atau sesudah sarapan. 2. kran air di kamar mandi berbunyi
KP
08 Mar 2020 - Family
5.0/5
Request untuk connecting door diusahakan maksimal setibanya diresepsionis walaupun memakan waktu cukup lama untuk menyiapkan kamarnya, kurang lebih 30-45menit. Pelayanan breakfast dan lainnya, oke
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.