1
Night
The Sakaye Villas and Spa, Badung
The Sakaye Villas and Spa, Badung
The Sakaye Villas and Spa, Badung
The Sakaye Villas and Spa, Badung
The Sakaye Villas and Spa, Badung
+ 19 others
Villa

The Sakaye Villas and Spa

Kuta, Badung

Reviews

Tiket
4.1
Good
From 21 reviews
The most helpful reviews
MR
09 Aug 2021 - Family
2.2/5
widi tidak berfungsi,
FA
14 Apr 2021 - Solo
4.0/5
pelayanannya bagus, namun tlp kamarnya lagi rusak
NANDA BESTARI ADELLA
17 Oct 2021 - Couple
4.6/5
Pokonyaaaa keren banget, private pool dengan harga promo yang super duper ahh pokonya kalo kebali aku bakal balik kesini lagi. Tempat juga strategis, deket bandara, wisata dll. Luv thanks 🧚🏻‍♀️🥰
Suci Nur Anugrah Yani
13 Oct 2021 - Solo
5.0/5
untuk datang dengan pasangan maupun teman2 sangat cocok, unit ny berjauhan sehingga tidak berisik walopun teriak2
AR
24 Sep 2021 - Couple
4.8/5
Beruntung banget dapet harga promo di tiket.com 280ribuan/malam, walaupun harga promo tapi fasilitas yang diberikan tetap sama. Lokasi strategis, kamar luas, AC dingin, water heater nyala 24 jam, TV banyak channelnya, dikasih air mineral 1 galon, kolam renang bersih dan lumayan lebar, desain bangunannya berasa vibes Bali banget Kurangnya wifi kadang bagus kadang lemot, sama kalo malem jalan menuju villa rada gelap, perlu juga ditambah lampu di living roomnya biar gak remang remang. Overall worth banget deh, puas nginep Sakaye Villa ⭐⭐⭐⭐⭐
Location
Jl. Dewi Sri No.101, Legian, Kuta, Kabupaten Badung, Bali 80361, Indonesia
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-14:00
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of The Sakaye Villas and Spa?
The Sakaye Villas and Spa is located at Jl. Dewi Sri No.101, Legian, Kuta, Kabupaten Badung, Bali 80361, Indonesia
What are the standard check-in & check-out times of The Sakaye Villas and Spa?
The standard check-in time at The Sakaye Villas and Spa is starting from 14:00-14:00 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in The Sakaye Villas and Spa?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • Swimming Pool
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
Does The Sakaye Villas and Spa have a swimming pool?
Yes, The Sakaye Villas and Spa does have a swimming pool.
Facilities
Popular Facilities
tiket CLEAN
Swimming Pool
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
AC
Airport Transfer
Children Facility
Public Facilities
Terrace
Air conditioning
Lounge
Public WiFi
Restaurant
Swimming Pool
Parking (Free)
Pets
No pets allowed
Hotel Services
Luggage storage
Tours
24-hour front desk
Dry cleaning/laundry service
 

Reviews

4.1
Good
From 21 reviews
Cleanliness
4.1
Facilities
4.0
Location
4.2
Service
4.1
Value for money
4.2
Couple
9
Family
4
Solo
7
Group
1
Vacation
19
Business
2
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
MR
09 Aug 2021 - Family
2.2/5
widi tidak berfungsi,
FA
14 Apr 2021 - Solo
4.0/5
pelayanannya bagus, namun tlp kamarnya lagi rusak
NANDA BESTARI ADELLA
17 Oct 2021 - Couple
4.6/5
Pokonyaaaa keren banget, private pool dengan harga promo yang super duper ahh pokonya kalo kebali aku bakal balik kesini lagi. Tempat juga strategis, deket bandara, wisata dll. Luv thanks 🧚🏻‍♀️🥰
Suci Nur Anugrah Yani
13 Oct 2021 - Solo
5.0/5
untuk datang dengan pasangan maupun teman2 sangat cocok, unit ny berjauhan sehingga tidak berisik walopun teriak2
AR
24 Sep 2021 - Couple
4.8/5
Beruntung banget dapet harga promo di tiket.com 280ribuan/malam, walaupun harga promo tapi fasilitas yang diberikan tetap sama. Lokasi strategis, kamar luas, AC dingin, water heater nyala 24 jam, TV banyak channelnya, dikasih air mineral 1 galon, kolam renang bersih dan lumayan lebar, desain bangunannya berasa vibes Bali banget Kurangnya wifi kadang bagus kadang lemot, sama kalo malem jalan menuju villa rada gelap, perlu juga ditambah lampu di living roomnya biar gak remang remang. Overall worth banget deh, puas nginep Sakaye Villa ⭐⭐⭐⭐⭐
ahmad rifai
21 Sep 2021 - Family
5.0/5
lokadi strategis ditengah daerah kuliner bali
FA
06 Sep 2021 - Solo
3.0/5
....................
FA
06 Sep 2021 - Solo
3.0/5
....................
FA
06 Sep 2021 - Solo
3.0/5
....................
JS
02 Sep 2021 - Couple
5.0/5
Bagus nyaman bangettt
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.