1
Night
Tijili Hotel Seminyak, Badung
Tijili Hotel Seminyak, Badung
Tijili Hotel Seminyak, Badung
Tijili Hotel Seminyak, Badung
Tijili Hotel Seminyak, Badung
+ 86 others
Hotel

Tijili Hotel Seminyak

Seminyak, Badung

Reviews

Tiket
4.5
Good
From 122 reviews
The most helpful reviews
Dessi Arisianti
23 Jan 2021 - Couple
5.0/5
Suka bgt sama tijilin gak ngecewain 4 malm disini...dari harga dan rasa makanan nya enak... dekat juga ke seminyak, kamar nya luas, fasilitas kamar lengkap, dr headry dll ...
MF
20 Dec 2020 - Solo
5.0/5
Oke tempatnya strategia
Irwan CandraP
06 Nov 2020 - Solo
4.4/5
Salah satu hotel yang memiliki banyak spot instagramable lokasi nya juga super kece deket ke pantan double six, staff ramah kamar luas bagus dan bersih dan lagi lagi dapet harga cuma 200rebuan
KG
22 Mar 2020 - Solo
5.0/5
Lokasi hotel di seminyak, tenang dan dekat ke pantai seminyak jalan kaki. Breakfast lumayan, kamar luas , bersih tapi pertama masuk agak sedikit bau...overall is awesome, recomended
YE
09 Oct 2019 - Couple
4.4/5
Berisik suara org berbicara di kamar sebelah terdengar. Suara percakapan di lorong terdengar. Kendaraan di depan hotel juga terdengar (saya menginap di lantai 2)
Location
Jl. Drupadi No. 9 Seminyak, Bali, Indonesia
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-23:59
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of Tijili Hotel Seminyak?
Tijili Hotel Seminyak is located at Jl. Drupadi No. 9 Seminyak, Bali, Indonesia
What are the standard check-in & check-out times of Tijili Hotel Seminyak?
The standard check-in time at Tijili Hotel Seminyak is starting from 14:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Tijili Hotel Seminyak?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • Swimming Pool
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
Does Tijili Hotel Seminyak have a swimming pool?
Yes, Tijili Hotel Seminyak does have a swimming pool.
Facilities
Popular Facilities
tiket CLEAN
Swimming Pool
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Elevator
AC
Fitness Center
Airport Transfer
Meeting Facilities
Children Facility
Sports, Spa & Recreations
Cycling / mountain biking
Fitness
Public Facilities
Terrace
Air conditioning
Lounge
Meeting facilities
Public WiFi
Elevator/lift
Restaurant
Gazebo
Beach
Swimming Pool
Parking (Free)
Pets
No pets allowed
 

Reviews

4.5
Good
From 122 reviews
Cleanliness
4.5
Facilities
4.5
Location
4.5
Service
4.4
Value for money
4.4
Couple
36
Family
33
Solo
38
Group
15
Vacation
111
Business
6
Others
5
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
Dessi Arisianti
23 Jan 2021 - Couple
5.0/5
Suka bgt sama tijilin gak ngecewain 4 malm disini...dari harga dan rasa makanan nya enak... dekat juga ke seminyak, kamar nya luas, fasilitas kamar lengkap, dr headry dll ...
MF
20 Dec 2020 - Solo
5.0/5
Oke tempatnya strategia
Irwan CandraP
06 Nov 2020 - Solo
4.4/5
Salah satu hotel yang memiliki banyak spot instagramable lokasi nya juga super kece deket ke pantan double six, staff ramah kamar luas bagus dan bersih dan lagi lagi dapet harga cuma 200rebuan
KG
22 Mar 2020 - Solo
5.0/5
Lokasi hotel di seminyak, tenang dan dekat ke pantai seminyak jalan kaki. Breakfast lumayan, kamar luas , bersih tapi pertama masuk agak sedikit bau...overall is awesome, recomended
YE
09 Oct 2019 - Couple
4.4/5
Berisik suara org berbicara di kamar sebelah terdengar. Suara percakapan di lorong terdengar. Kendaraan di depan hotel juga terdengar (saya menginap di lantai 2)
SP
16 Jun 2021 - Solo
5.0/5
Kamar bersih, nyaman, ac dingin, service excellence. Shout out to mba resepsionis pas check out yg ramah dan sopan banget. Will definetly come back here anytime soon!!
Martin Antonio Legoh
01 Jun 2021 - Solo
4.0/5
Keep strong Tijili, thats the only thing that I would say, apart of limited of any circumstances during this pandemi, I do really know that you guyz want to give everything perfect, so before judging, lets go back few years ago, I came to tijili visiting a friend on 2019, their bar is hype, breakfast is delicious, and the spa is over my expectation, but now All of that is gone, their restaurant close at 6PM due they only run for 1 shift, the male front office is practically doing everything alone. Their tv channel only local channel and their wifi are so so, But this is just sharing information for you the travellers, that all the comment above is not because they want to, but they had no choice, they try to keep the standard to make guest stay comfortable For that two thumbs up for you Tijili, stay strong, always remember it will pass very soon
NS
08 May 2021 - Solo
5.0/5
Lokasi sangat strategis dekat dengan Pantai Seminyak. Sekitar 10 menit saja berjalan kaki dari Tijili Hotel ke Pantai Seminyak. Perabotan kamar menarik, serba kayu.
AW
05 May 2021 - Couple
5.0/5
suka banget sama pelayanannya! semua pegawainya ramah, kamarnya juga luas banget dan bersih untuk harga segitu. suka juga sama design interior hotel ini mulai dari lobby, restaurant sampai kamarnya juga instagrammable semua. really love it. next time kalo ke bali pasti kesini lagi❤️
PK
17 Feb 2021 - Family
5.0/5
Pas dtg udh mlm, ujan, kondisi lg sepi bgt... dilayani dgn ramah bgt sm resepsionis nya, di upgrade kamar balkon pula..hotelnya lucu bgt sih byk spot2 instagramable..keren deh tijili service nya oke bgt👍
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.