1
Night
Treepark city By Nuansa NHG, Tangerang
Treepark city By Nuansa NHG, Tangerang
Treepark city By Nuansa NHG, Tangerang
Treepark city By Nuansa NHG, Tangerang
Treepark city By Nuansa NHG, Tangerang
+ 7 others
Apartment

Treepark city By Nuansa NHG

Tangerang, Tangerang
Starts from
IDR 325,000
per room per night

Reviews

Tiket
3.9
Good
From 21 reviews
The most helpful reviews
Falah Rumaria
11 Apr 2021 - Family
1.0/5
layanan nya buruk bgt, janjian ketemu dilobby tpi bhong terus katanya di lobby tp org nya gaada, bentar lg ngomong masih di lift lalu di klinik bnykk alasan bgt. di telpon gak diangkat sempet ngira penipuan pas nanya satpam nya baru deh nongol org nya, pas udh ketemu suruh nunggu lg kamar nya masih disiapin, nungguin sampe dua jam an lebih. dan parah nya lg kamar nya jorok bgt sprey bnyak bercak2 handuk bekas pakai org,selimut dan sarung bantal bau, wifi jelek, tempat sampah super jorok, minta ganti sprey katanya ganti unit aja tapi gk dateng2 org nya, gila sih bayar mahal2 tpi layanan dan service nya jelek bgt. tolong yg mau kesini mikir lagi!!
RS
23 Jul 2021 - Solo
5.0/5
ya gimana yaa... ya gituuuuuuuuuuuu aja ga gimana gimanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ya gituuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
AI
26 May 2021 - Solo
4.0/5
mmmmmmmmmmmm. wjwju3js nehwyehhhs gsbsbe
FS
23 Apr 2021 - Solo
3.2/5
Cukupp baik, bisa ditingkatkan..
Hendry As
21 Mar 2021 - Couple
4.0/5
sangat nyaman, keren, tenang
Location
Jl. MH.Thamrin No.7 Tangerang
maps
1
Night
AC
Non-smoking room
Wifi

1 Studio Apartment

Only 5 rooms left!
Breakfast not included
Wifi
1 Double
2 Guests
25m²
IDR 325.000
per room per night
5.688 tiket Points

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-23:59
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of Treepark city By Nuansa NHG?
Treepark city By Nuansa NHG is located at Jl. MH.Thamrin No.7 Tangerang
What are the standard check-in & check-out times of Treepark city By Nuansa NHG?
The standard check-in time at Treepark city By Nuansa NHG is starting from 14:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Treepark city By Nuansa NHG?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • Swimming Pool
  • Wifi
  • AC
Does Treepark city By Nuansa NHG have a swimming pool?
Yes, Treepark city By Nuansa NHG does have a swimming pool.
Facilities
Popular Facilities
Swimming Pool
Wifi
AC
Sports, Spa & Recreations
Fitness
Public Facilities
Air conditioning
Elevator/lift
Swimming Pool
Restaurant
Hotel Services
Dry cleaning/laundry service
24-hour front desk
 

Reviews

3.9
Good
From 21 reviews
Cleanliness
3.9
Facilities
3.9
Location
3.9
Service
3.9
Value for money
3.9
Couple
9
Family
4
Solo
8
Vacation
13
Business
4
Medical
1
Others
3
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
Falah Rumaria
11 Apr 2021 - Family
1.0/5
layanan nya buruk bgt, janjian ketemu dilobby tpi bhong terus katanya di lobby tp org nya gaada, bentar lg ngomong masih di lift lalu di klinik bnykk alasan bgt. di telpon gak diangkat sempet ngira penipuan pas nanya satpam nya baru deh nongol org nya, pas udh ketemu suruh nunggu lg kamar nya masih disiapin, nungguin sampe dua jam an lebih. dan parah nya lg kamar nya jorok bgt sprey bnyak bercak2 handuk bekas pakai org,selimut dan sarung bantal bau, wifi jelek, tempat sampah super jorok, minta ganti sprey katanya ganti unit aja tapi gk dateng2 org nya, gila sih bayar mahal2 tpi layanan dan service nya jelek bgt. tolong yg mau kesini mikir lagi!!
RS
23 Jul 2021 - Solo
5.0/5
ya gimana yaa... ya gituuuuuuuuuuuu aja ga gimana gimanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ya gituuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
AI
26 May 2021 - Solo
4.0/5
mmmmmmmmmmmm. wjwju3js nehwyehhhs gsbsbe
FS
23 Apr 2021 - Solo
3.2/5
Cukupp baik, bisa ditingkatkan..
Hendry As
21 Mar 2021 - Couple
4.0/5
sangat nyaman, keren, tenang
NS
11 Feb 2021 - Couple
5.0/5
vie nya bagus tempat nya privase nyaman
LA
28 Dec 2021 - Solo
3.4/5
Lumayan sesuai dengan harga. Pelayanan baik
ZF
17 Dec 2021 - Solo
3.6/5
Oke.................
Sarah Novita
24 Oct 2021 - Family
5.0/5
ini kucing yg selalu sy temuin di lobby tree park lucu bgt genduttt. tempat staycation nya nyamannnn bgttttt.
WR
02 Oct 2021 - Couple
5.0/5
waaaawwwwwwwwwwwwwwwwww
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.