Verse Luxe Hotel Wahid Hasyim, Central Jakarta
Verse Luxe Hotel Wahid Hasyim, Central Jakarta
Verse Luxe Hotel Wahid Hasyim, Central Jakarta
Verse Luxe Hotel Wahid Hasyim, Central Jakarta
Verse Luxe Hotel Wahid Hasyim, Central Jakarta
+ 61 others
Hotel

Verse Luxe Hotel Wahid Hasyim

Tanah Abang, Central Jakarta

Reviews

Tiket
3.8
Good
From 495 reviews
Tripadvisor
From 124 reviews
The most helpful reviews
MR
07 Mar 2021 - Couple
5.0/5
pelayanan sebenernya bagus banget di FO nya. tapi yg kurang berkenan securitynya. mukanya asem kayak ketek. mentang mentang gue bawa motor gak bawa mobil di sepelein. tolong yaa min kasih tau ke semua securitynya jangan ngebeda2 kasta. gue tamu loh bayar gak gratis. jadi tolong layani sebaik mungkin. cuma bukain portal aja kerjanya bantuin keluarin motor jga kagak motor berantakan semerawut. emosi 😡😡😡
LR
01 Dec 2019 - Family
3.8/5
Foto2 di tiket.com berbeda dengan aslinya. Tapi lokasi strategis
RH
15 Jul 2020 - Solo
3.8/5
Untuk kesigapan staff & resepsionis sangat bagus, hanya saja perlu pembenahan dan checking kamar sebelum tamu masuk lalu untuk lift mohon lebih di perhatikan karena sudah waktunya perawatan beberapa kali error dan bergetar lalu bila weekend sangat banyak tamu lebih disarankan 2 lift berjalan. karena masih dalam pandemi, cukup tidak baik didalam lift banyak orang. Percuma di tiket.com ditulis properti tiket clean tetapi dilapangan sangat tidak diterapkan :)
FD
29 Sep 2019 - Family
1.8/5
Kami menginap 2 malam. Kunci tidak bisa digunakan (perlu charge kunci ulang). Entah kenapa kami dipindahkan kamarnya, tapi ternyata dikamar tersebut: - Compliment Aqua tidak ready (bahkan info dari front desk, persediaan KOSONG - Ranjang banyak bercak - Remote AC dan TV baterainya hampir habis - Gelas masih ada bercak - Tissue toilet tidak dilipat (mungkin bekas dipakai orang) - bantal kotor Karena tidak suka, kami ingin bertemu managernya. Untungnya FOMnya datang menemui kami dan memperbaiki yang kurang pas.
SS
03 Mar 2021 - Solo
1.0/5
ad jebakan minuman disuru bayar
Location
Jl. Wahid Hasyim No. 131, Jakarta Pusat
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-23:00
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of Verse Luxe Hotel Wahid Hasyim?
Verse Luxe Hotel Wahid Hasyim is located at Jl. Wahid Hasyim No. 131, Jakarta Pusat
What are the standard check-in & check-out times of Verse Luxe Hotel Wahid Hasyim?
The standard check-in time at Verse Luxe Hotel Wahid Hasyim is starting from 14:00-23:00 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Verse Luxe Hotel Wahid Hasyim?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • tiket CLEAN
  • Wifi
  • Parking
  • Restaurant
  • 24-Hour Front Desk
Faciliies
Popular Facilities
tiket CLEAN
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Elevator
AC
Airport Transfer
Meeting Facilities
Public Facilities
Smoking room
Air conditioning
Lounge
Meeting facilities
Public WiFi
Elevator/lift
Restaurant
Designated smoking areas
Parking (Free)
Pets
No pets allowed
Hotel Services
Safe-deposit box at front desk
Luggage storage
24-hour front desk
Dry cleaning/laundry service
Multilingual staff
Concierge services
 

Reviews

3.8
Good
From 495 reviews
Cleanliness
3.8
Facilities
3.7
Location
4.1
Service
3.8
Value for money
3.8
Couple
161
Family
62
Solo
251
Group
21
Vacation
234
Business
178
Medical
2
Others
81
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
MR
07 Mar 2021 - Couple
5.0/5
pelayanan sebenernya bagus banget di FO nya. tapi yg kurang berkenan securitynya. mukanya asem kayak ketek. mentang mentang gue bawa motor gak bawa mobil di sepelein. tolong yaa min kasih tau ke semua securitynya jangan ngebeda2 kasta. gue tamu loh bayar gak gratis. jadi tolong layani sebaik mungkin. cuma bukain portal aja kerjanya bantuin keluarin motor jga kagak motor berantakan semerawut. emosi 😡😡😡
LR
01 Dec 2019 - Family
3.8/5
Foto2 di tiket.com berbeda dengan aslinya. Tapi lokasi strategis
RH
15 Jul 2020 - Solo
3.8/5
Untuk kesigapan staff & resepsionis sangat bagus, hanya saja perlu pembenahan dan checking kamar sebelum tamu masuk lalu untuk lift mohon lebih di perhatikan karena sudah waktunya perawatan beberapa kali error dan bergetar lalu bila weekend sangat banyak tamu lebih disarankan 2 lift berjalan. karena masih dalam pandemi, cukup tidak baik didalam lift banyak orang. Percuma di tiket.com ditulis properti tiket clean tetapi dilapangan sangat tidak diterapkan :)
FD
29 Sep 2019 - Family
1.8/5
Kami menginap 2 malam. Kunci tidak bisa digunakan (perlu charge kunci ulang). Entah kenapa kami dipindahkan kamarnya, tapi ternyata dikamar tersebut: - Compliment Aqua tidak ready (bahkan info dari front desk, persediaan KOSONG - Ranjang banyak bercak - Remote AC dan TV baterainya hampir habis - Gelas masih ada bercak - Tissue toilet tidak dilipat (mungkin bekas dipakai orang) - bantal kotor Karena tidak suka, kami ingin bertemu managernya. Untungnya FOMnya datang menemui kami dan memperbaiki yang kurang pas.
SS
03 Mar 2021 - Solo
1.0/5
ad jebakan minuman disuru bayar
OP
31 Dec 2019 - Couple
4.4/5
Saya suka lokasi hotel ini.. kamarnya juga cukup nyaman. Hanya tinggal ditingkatkan lagi soal kebersihan. Sementara ini kebersihan sudah cukup tapi bisa ditingkatkan lagi.
Mohamad Margian
25 Dec 2019 - Family
4.2/5
Kami memesan kamar utk weekend. Dengan harga yg cukup terjangkau kami merasa nyaman dg kondisi hotel yg letaknya strategis, ke cfd tinggal jalan kaki. Dekat pusat perbelanjaan sarinah, makanan juga mudah dicari di sekitar hotel. Surely will comeback another time.
ZS
22 Nov 2019 - Solo
4.0/5
Lokasi dekat dengan perbelanjaan khususnya Tanah Abang ... Ruangan sedikit berbau biasanya tidak ...makanan ok lah.. ya ..untuk harga mgkn sesuailah ya dengan lokasi yg dekat kemana aja
Darma Gurusinga
04 Nov 2019 - Solo
4.4/5
Fast check in, but no TV channel (said channel not available), slow internet. Location is good, clean bed.
Anugrah Mauludin
06 Mar 2021 - Solo
5.0/5
lokasi strategis banget, kamarnya bagus banget, staffnya ramah, rekomended sangat !
4.0
From 124 reviews
Cleanliness
3.5
Rooms
4.5
Location
4.5
Service
3.5
Value
4.0
Couples
12
Family
23
Solo travel
16
Friends getaway
10
Business
47
Alfianwahyudi
04 Feb 2021 - Family
good hotel, satisfying service, comfortable. the best hotel in jakarta. workers are very friendly. security guaranteed. location with business center and offices. affordable prices. Good job boss. We love u
794ekas
18 Jun 2021 - Business
Always satisfy with all the services from this Hotel especially with all team the front office. Dita is the most helpfull employe of the front office, always nice, kind and always give a good service not only to me but also to the other guest. All team from house keeping department is always give a good service to keep my room clean. It's my 4th times to stay at this hotel and it will be my first choice to stay in another journey. Thank you Verse Luxe Hotel Wahid Hasyim. And keep those excellents services always. I recommend you if you want stay in the center of capital of Indonesia. Near from MRT station, bus station, centre of restaurant, cafes.
Front Office A
04 Feb 2021 -
good hotel, rooms are okay, staff are friendly, the price is also affordable, the price is around 300s you can get extraordinary comfort ... when I stayed there the only problem was when I checked the room was a bit symbolic, but as far as I stayed there the atmosphere was very comfortable!
chijanadi
02 Apr 2021 - Friends getaway
I booked the room at 31 march for 1 night stay at Suite Room. When I tried to check in at 4 PM, they simply said that my bookings are not there and all the rooms are sold out. They simply put the blame on the travel agent, which the worst part was the reception didn’t even try to find a solution and just told us to call the travel agent by ourselves. We were just abandoned at their lobby, not really accommodating us with anything (with stray cat walking around freely). When we asked to speak with the manager, the easy answer was “sorry this is holiday, so no manager around”. What a hospitality considering this industry is at risk during pandemic. The funny part was I got reconfirmation email in the morning on the room and suddenly my room was just sold to someone else & we ended up being kicked out & ignored without any accommodation. I understand this is just 3 stars hotel but this is just basic respect to treat any guest, especially when I have valid prepaid travel voucher.
JEJE L
04 Feb 2021 -
I stayed at this hotel for 2 nights, on the first night I arrived a bit late, because my flight was delayed, the fo officer who handled me was very polite, with a fast checkin process, so I could rest quickly too, the room was also comfortable, the mattress soft and fragrant and kept clean, henceforth I will come back to this hotel, thank you Verseluxe
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.