lcpo
Staycation in Bandung
Event in Jakarta
Flight to Surabaya
Tour in Lombok
Train to Yogyakarta
Car Rental in Semarang
Activities in Bali
hero-banner-image

4 Star Hotels in Pasirjambu

Pasirjambu
Sun, 23 Jun 2024 - Mon, 24 Jun 2024 (1 night)
1 Room, 1 Guest
Showing 9 hotels in Pasirjambu
Cottage with Terrace - 3 : Argapuri Jungle Resort, Bandung

Cottage with Terrace - 3 : Argapuri Jungle Resort

Pasirjambu, Bandung
3.6/5Good(7 reviews)
Property Location With a stay at Argapuri Resort in Jungle in Pasirjambu, you'll be 1.9 mi (3.1 km) from Barusen Hills and 11.2 mi (18 km) from Situ Cileunca. This villa is 16.5 mi (26.6 km) from Patenggang Lake.RoomsMake yourself at home in one of the 17 individually decorated guestrooms, featuring kitchens. Rooms have private patios. Bathrooms have deep soaking bathtubs. Conveniences include desks and refrigerators, and housekeeping is provided on request.AmenitiesTake advantage of recreation opportunities such as an outdoor tennis court or take in the view from a terrace and a garden. This villa also features tour/ticket assistance, a picnic area, and barbecue grills.Business AmenitiesFeatured amenities include express check-in, express check-out, and multilingual staff. Free self parking is available onsite.DiningEnjoy a meal at the restaurant, or stay in and take advantage of the villa's room service (during limited hours).Nearby AttractionsDistances are displayed to the nearest 0.1 mile and kilometer. Barusen Hills - 3.1 km / 1.9 mi Situ Cileunca - 18 km / 11.2 mi Jalak Harupat Soreang Stadium - 21.4 km / 13.3 mi Patenggang Lake - 26.6 km / 16.5 mi Bandung Indah Golf and Country Club - 28.5 km / 17.7 mi Peta Park - 32.6 km / 20.3 mi ITC Kebon Kalapa - 34 km / 21.1 mi Festival Citylink Mall - 34.8 km / 21.6 mi Chinatown - 36.6 km / 22.7 mi Mall 23 Paskal - 36.6 km / 22.7 mi King's Shopping Center - 36.7 km / 22.8 mi Sudirman Street Day and Night Market - 36.8 km / 22.9 mi Parahyangan Plaza - 36.9 km / 22.9 mi Grand Mosque - 37 km / 23 mi Bandung City Square - 37.1 km / 23 mi The nearest major airport is Bandung (BDO-Husein Sastranegara Intl.) - 36.7 km / 22.8 miSee details
Forest Hills Hotel Ciwidey, Bandung

Forest Hills Hotel Ciwidey

Ciwidey, Bandung
4.7/5Fantastic(215 reviews)
Starts fromIDR 1,305,391/room/night
Forest Hills Hotel Ciwidey offers accommodation in Bandung and is located 4.2 km away from Love Soreang Park. The property features a swimming pool. Each room is equipped with a comfortable bed and air conditioning. The bathroom comes with a shower. Guests can enjoy a meal at the restaurant on-site or visit Kampoeng Gombong Resto & Cafe. Other dining options are also located around the property.Other Facilities in Forest Hills Hotel Ciwidey are free WiFi. .The nearest airport is Husein Sastranegara International Airport, 23.9 km from the property. See details
Glamping [Sunrise] - 2 : Argapuri Jungle Resort, Bandung

Glamping [Sunrise] - 2 : Argapuri Jungle Resort

Pasirjambu, Bandung
3.4/5Okay(4 reviews)
See details
Login illustration

Do you have an account?

Register or log in to enjoy more discounts and exclusive offers!

Glamping [Sunrise] - 1 : Argapuri Jungle Resort, Bandung

Glamping [Sunrise] - 1 : Argapuri Jungle Resort

Pasirjambu, Bandung
3.8/5Good(1 review)
See details
Bungalow-Superior : Argapuri Jungle Resort, Bandung

Bungalow-Superior : Argapuri Jungle Resort

Pasirjambu, Bandung
2.6/5Okay(1 review)
Property Location With a stay at Argapuri Resort in Pasirjambu, you'll be 24.3 mi (39.1 km) from Trans Studio Bandung and 22.6 mi (36.3 km) from Pasar Baru Trade Center. This hotel is 22.9 mi (36.8 km) from Braga City Walk and 25.1 mi (40.4 km) from Maranatha Christian University.Business, Other Amenities Self parking (subject to charges) is available onsite.See details
Cottage with Terrace - 1 : Argapuri Jungle Resort, Bandung

Cottage with Terrace - 1 : Argapuri Jungle Resort

Pasirjambu, Bandung
5.0/5Fantastic(1 review)
Each room is equipped with coffee tea maker. The bathroom comes with free toiletries.See details
Cottage with Terrace - 2 : Argapuri Jungle Resort, Bandung

Cottage with Terrace - 2 : Argapuri Jungle Resort

Pasirjambu, Bandung
Awaiting Review
See details
Villa di Kebun Teh - 2 : Argapuri Jungle Resort, Bandung

Villa di Kebun Teh - 2 : Argapuri Jungle Resort

Pasirjambu, Bandung
Awaiting Review
See details
Villa. 1 : Argapuri Jungle Resort, Bandung

Villa. 1 : Argapuri Jungle Resort

Pasirjambu, Bandung
Awaiting Review
See details

FAQ about Hotels in Pasirjambu

What are the best hotels in Pasirjambu with swimming pools?

Which dates are the cheapest to stay in Pasirjambu this month?

What are some cheap hotels that are popular in Pasirjambu?

What are some cool hotels that have many Instagrammable spots in Pasirjambu?

What hotels in Pasirjambu offer great breakfasts?

Which hotels have the best ratings in Pasirjambu?

Review about Hotels in Pasirjambu

4.2/5
GoodFrom 975 reviews
5.0/522 Jun 2024
Ratna Nurlaela • Solo Trip
Kalo ke ciwidey nga lengkap nga nginep disini mah,,hotel estetik dengan pemandangan super,kolam renang nya juga sooo beautiful lah,,minusnya menu breakfastnya nga ada rasa,,mohon ditingkatkan lagi
4.4/520 Jun 2024
Mirza kusnanda • Family Trip
Pelayanan dan view nya amazing
5.0/520 Jun 2024
sherly sherly • Trip with Friends
bagus untuk tempat sunyi , tenang dan dekat bukit
userImage-3userImage-3
2 Photos
4.4/519 Jun 2024
Anto Sin • Family Trip
Suasana pinggir kolam yang menawan.
5.0/519 Jun 2024
Sri Susanti • Family Trip
Hotelnya bagus, viewnya jg keren, udara tidak terlalu dingin karena masih di Ciwidey bawah. Kolam renang meskipun bukan air hangat tapi enak ga terlalu dingin, kolamnya sangat besar, ada kolam jaqusi air panas
4.4/519 Jun 2024
Rizal Hadrein • Family Trip
Good recommended untuk liburan keluarga
5.0/519 Jun 2024
VF • Family Trip
tempatnya adem, semua staff ramah
5.0/519 Jun 2024
Rudi Rismana • Family Trip
Hotelnya sangat nyaman terutama untuk anak2. Saya pilih kamar yg Deluxe with RiverView menurut saya segar ya ada balkon dan menghadap ke sungai. Oh disini dikasih juga 2 tiket buat masuk ke tempat wisatanya, tempat wisatanya bagus, lengkap juga buat spot foto2 dan bermain air di pinggir sungai. Kurangnya disini itu kalau mau pesan makanan lumayan jauh dari mana2, paling kalau mau beli ke restoran Tepi Sungai yg di atas. Sayangnya gak bisa diantar ke kamar. Untuk sarapan nya kurang lengkap sih, makanan beratnya sedikit. Harusnya banyakin variasinya, minuman segarnya juga cuman ada es jeruk itu juga nutrisari kayaknya bukan es jeruk asli. Sedikit saran saya juga menurutku tambahin bandrek/bajigur buat minumannya, kayaknya cocok buat sarapan. Saranku buat yg menginap mending datang langsung ke hotelnya biar kita bisa pilih kamarnya langsung, yg paling bagus itu yg menghadap ke jembatan.
4.0/519 Jun 2024
NM • Couple Trip
Tempatnya OKE banget buat healing. Cuma minus di dapur sama wifi aja. Diketerangan ada dapur, ternyata nggak. Sinyal wifi lemah. Pas dateng, kamar dalam keadaan wangi dan bersih. Tapi lantai tuh licin, entah karena embun kayaknya. Saran selimut bisa diganti sama yang lebih tebel, karena lumayan dingin yaa :') so far so good, masyaa Allah
5.0/518 Jun 2024
Malik Imron • Family Trip
Kami sampai disana sekitar jam 15.30 Pada saat check-in, resepsionis sangat ramah. Kemudian dia menyampaika, karena kami menginap 2 dewasa dan 2 anak, kami diarahkan menambah extrabed seharga 100.000,-. Harga extra bed, termasuk sarapan. Karena kondisi tamu tidak terlalu ramai, kami dipersilahkan memilih kamar, dan kami memilih kamar no. 12, dekat dengan sungai. Pilihan breakfast memang terbatas, hanya memilih salah 1, dari nasi goreng/ sandwidch/ roti bakar. Namun rasa nya sangat pas, sambil melihat pemandangan dari restonya. Suasana sekitar hotel juga sangat nyaman untuk istirahat dan jalan2 pagi. Semua fasilitas hotel dirawat dengan baik, air panas berfungsi dengan normal, dan kolam renang sayang untuk dilewatkan. Menu resto juga cukup enak dan murah Sangat puas menginap disini. Dan berencana menginap lagi disini jika ada kesempatan lagi.
5.0/518 Jun 2024
Fajrina febi • Family Trip
Pengalaman nginep di rumah nenek sih ini, seru bangeeet dan dingiiiin
5.0/518 Jun 2024
Diki puspitasari • Family Trip
Lingkungan yang menyenangkan.
4.0/514 Jun 2024
Dondon Herwandono • Family Trip
Pelayanan kamar sangat cepat.
4.0/511 Jun 2024
I Ketut Ery Wicaksana Adiwira • Trip with Friends
Bagus, yg perlu ditambahkan activity-nya seperti akses menuju sungai atau ke jembatan iconic.
userImage-14userImage-14
3 Photos
5.0/511 Jun 2024
AP • Couple Trip
Suasana sangat bersih menyeluruh. Area spa sangat menenangkan. Parkir sangat bersih. Ekonomis tapi istimewa. Tempat terbaik.
4.6/510 Jun 2024
DA • Couple Trip
Suasana bersih dan segar.
5.0/57 Jun 2024
Herlisjuniar Nuryana • Couple Trip
Pelayanan yang ramah tempatnya enak adem seruu bngtt gak pengen pulang
5.0/57 Jun 2024
JS • Trip with Friends
seru kok sepi hening
4.0/57 Jun 2024
Zahra Aurora • Couple Trip
oke bagus tp kalo malem jalanan nya gelap banget
4.0/55 Jun 2024
Kevin ricardo • Couple Trip
Wah ini tempat bagus banget, tapi malem nya cukup horor, kalau ada tv nya makin keren nih tempat, untuk wifi nya kurang juga
how-to-book-poster

How to Book Hotels on tiket.com

1. Find the hotelEnter the name of the city, area, or hotel to find the place you want.
2. Select a roomOn the hotel detail page, you will see the available room options. Select a room that suits your needs.
3. Complete the booking detailsInput the contact details (the person who will be contacted by tiket.com and the hotel about the booking) and the guests’ details.
4. Select Add-onsYou can also buy additional services such as meal packages, transportation, and many more.
5. Pay your bookingSelect the payment method and complete your transaction. Don’t forget to use the promo code to get a cheaper hotel price at tiket.com.
6. Get the reservation e-voucherAfter the payment is successful, the e-voucher will be available on the Your Orders menu and sent to the email listed in the contact details.