lcpo
Staycation in Bandung
Event in Jakarta
Flight to Surabaya
Tour in Lombok
Train to Yogyakarta
Car Rental in Semarang
Activities in Bali
hero-banner-image

4 Star Hotels in Cisolok

Cisolok
Sun, 10 Mar 2024 - Mon, 11 Mar 2024 (1 night)
1 Room, 1 Guest
Showing 6 hotels in Cisolok
Grand Inna Samudra Beach Hotel, Sukabumi

Grand Inna Samudra Beach Hotel

Pelabuhan Ratu, Sukabumi
4.3/5Good(350 reviews)
Starts fromIDR 846,768/room/night
See details
Ketapang Resort, Sukabumi

Ketapang Resort

Cisolok, Sukabumi
4.6/5Fantastic(7 reviews)
Starts fromIDR 1,196,000/room/night
Ketapang Resort is perfectly located for both business and leisure guests in Pelabuhan Ratu. The hotel offers guests a range of services and amenities designed to provide comfort and convenience. Take advantage of the hotel's 24-hour security, free Wi-Fi in all rooms, private check in/check out, kitchen, luggage storage. Some of the well-appointed guestrooms feature television LCD/plasma screen, additional bathroom, additional toilet, cleaning products, clothes rack. Access to the hotel's badminton court, boats, dart board, hiking trails, watersports equipment rentals will further enhance your satisfying stay. For reliable service and professional staff, Ketapang Resort caters to your needs.See details
Ketapang Resort (Villa 2 Kamar), Sukabumi

Ketapang Resort (Villa 2 Kamar)

Cisolok, Sukabumi
Awaiting Review
Ketapang Resort (Villa 2 Kamar) welcomes you to a comfortable stay at Sukabumi. The Bungalow offers complete facilities to cater to guests’ needs, such as kitchen, swimming pool, and parking.See details
Login illustration

Do you have an account?

Register or log in to enjoy more discounts and exclusive offers!

Ketapang Resort (Villa 1 Kamar), Sukabumi

Ketapang Resort (Villa 1 Kamar)

Cisolok, Sukabumi
Awaiting Review
Ketapang Resort (Villa 1 Kamar) welcomes you to a comfortable stay at Sukabumi. The Bungalow offers complete facilities to cater to guests’ needs, such as kitchen, swimming pool, and parking.See details
Ketapang Resort (Villa 2 Kamar), Sukabumi

Ketapang Resort (Villa 2 Kamar)

Cisolok, Sukabumi
Awaiting Review
Ketapang Resort (Villa 2 Kamar) welcomes you to a comfortable stay at Sukabumi. The Bungalow offers complete facilities to cater to guests’ needs, such as kitchen, swimming pool, and parking.See details
Beautiful Tree House in  Ketapang Resort, Sukabumi

Beautiful Tree House in Ketapang Resort

Cisolok, Sukabumi
Awaiting Review
See details

FAQ about Hotels in Cisolok

What are some cheap hotels that are popular in Cisolok?

What are some cool hotels that have many Instagrammable spots in Cisolok?

What hotels in Cisolok offer great breakfasts?

Which hotels have the best ratings in Cisolok?

What are the best hotels in Cisolok with swimming pools?

Which dates are the cheapest to stay in Cisolok this month?

Review about Hotels in Cisolok

3.7/5
GoodFrom 1818 reviews
3.8/525 Feb 2024
Ade Cahyana • Trip with Friends
Beyond my expectations, bagus banget cocok buat ngelamun, bakal balik lagi!!
5.0/523 Feb 2024
AA • Trip with Friends
kondisi kamar dan hotel sama seperti di foto. Harganya sangat worth it. Murah selain itu dapet breakfast. Fully Recommended👍🏻
userImage-2userImage-2
1 Photo
2.0/515 Feb 2024
AB • Family Trip
Hotel Sangat amat tidak Recomended ! Mohon maaf untuk yang mw nginep disini Silahkan mikir2 lagi! Saya Booked dari 1 bualn sebelum namun tidak disiapkan dengam baik! BAD BAD BAD ! pesan 4 kamar minta Ac dingin Handuk dan Bersih ! Semua Z**** parkiran : Parkir sendiri dari ke 4 Kamar tidak ada AC yg dingin Saat Masuk kamar ada Celana yang Menggantung entah punya siapa! Saya dtg jam 1 pagi perjalanan jauh sudah ga mikir2 lagi buat cari Hotel jadi cuma Tidur doang! kegerahan Thats It!! kesel banget VANAS!! please dibongkar semua AC nya di bersihin dong ! Parkiran Mobil setiap ada yang dtg di rapihin dong! yang menolong cuma nyebrang doang ke Pantai ! Tidak akan menginap lagi. Please Review jujur buat next tamu!
1.0/514 Feb 2024
MS • Family Trip
mau minta cancel ga bs trus opsi lain ganti hari ga bs juga padahal posisi kita dari Jakarta ke Sukabumi perjalanan jauh bawa 2 anak kecil. akhirnya ga Jd nginep dimana2
userImage-4userImage-4
2 Photos
5.0/513 Feb 2024
Alfira Mutiarahmi • Couple Trip
Kebersihan sangat terjamin. Menu makanan hotel di luar ekspektasi.
4.2/511 Feb 2024
Syefiadin Bardan Ziaulhak • Family Trip
Harga terjangkau, pemandangan indah. Coba tingkatin layanan,naikin harga buat beli air galon kek atau air putih botol 3000an kek,pasti lebih enak ripiw nya... Yaa memang murah,tp klo full service,pasti pelanggan puass Good luck pokokna mah
4.2/511 Feb 2024
Syefiadin Bardan Ziaulhak • Family Trip
Coba tingkatin layanan,naikin harga buat beli air galon kek atau air putih botol 3000an kek,pasti lebih enak ripiw nya... Yaa memang murah,tp klo full service,pasti pelanggan puass Good luck lah pokoknaa mah
4.0/510 Feb 2024
Adiansyah Adiansyah • Trip with Friends
Harga sesuai dengan kondisi
5.0/59 Feb 2024
Indah Siswanti • Family Trip
Dekat pantai, keren bgt sih
5.0/531 Jan 2024
regina melati • Others
Bersih, segar, dan nyaman banget. Hidangan tradisional lezat. Kolam mengundang untuk berenang. Pelayanan yang hangat. Pelayan yang sigap dan luar biasa. Pelayan yang sigap dan luar biasa.
4.0/510 Jan 2024
Kiki Meylani
3.0/510 Jan 2024
Meisy Fithelita
5.0/58 Jan 2024
Eko Budimulyawan
3.0/58 Jan 2024
Sobat Tiket
userImage-14userImage-14
1 Photo
1.0/54 Jan 2024
Risma Yanti
Mengecewakan..sangat kecewa kita udh booking 2 kamar delux dan 1 cottage. ternyata pas dteng kamar disewain ke orang alhasil kita nunggu sampe sore baru baru bisa masuk. Kamar cottege dengan harga 1.4 ga banget karena kondisi kamar menghawatirkan..atap bocor, banyak sarang semut, tidak ada tv, lampu mati. Wc juga mampet. Pelayanannya juga tidak ramah. Intinya jangan kemakan gambar. Kamar delux dengan harga 600 ga dpet sarapan sich ga worth it. Cuma menang di view aja.
4.0/53 Jan 2024
Arief Eko Prasetyo
1.0/53 Jan 2024
Yolanda Christine • Family Trip
Luar biasa dari semua pengalaman ke hotel ataupun kerja di hotel, ini adalah salah satu hotel yang pelayanannya sangat buruk, dan sangat2 kaku. Salah pesen kamar pas di hari h mau extra person dengan berbayar aja dipersulit, eh malah kita di usir pas mau masuk kamar padahal udah bayar lunas villa nya. Parah bgt g***
1.8/530 Des 2023
IA • Family Trip
Ac kurang dingin.. Perlengkapan mandi tdk ada.. Berisik gedung yg sblh karokean melulu suaranya msk ke kmr kita jd terganggu
userImage-18userImage-18
1 Photo
5.0/530 Des 2023
Amir Ismail
Keren
1.0/530 Des 2023
kahla putri khoiriah
Imi ga sesuai bngt duhhh
how-to-book-poster

How to Book Hotels on tiket.com

1. Find the hotelEnter the name of the city, area, or hotel to find the place you want.
2. Select a roomOn the hotel detail page, you will see the available room options. Select a room that suits your needs.
3. Complete the booking detailsInput the contact details (the person who will be contacted by tiket.com and the hotel about the booking) and the guests’ details.
4. Select Add-onsYou can also buy additional services such as meal packages, transportation, and many more.
5. Pay your bookingSelect the payment method and complete your transaction. Don’t forget to use the promo code to get a cheaper hotel price at tiket.com.
6. Get the reservation e-voucherAfter the payment is successful, the e-voucher will be available on the Your Orders menu and sent to the email listed in the contact details.