1
Night
Western Hotel & Resort, Tangerang
Western Hotel & Resort, Tangerang
Western Hotel & Resort, Tangerang
Western Hotel & Resort, Tangerang
Western Hotel & Resort, Tangerang
+ 18 others
Hotel

Western Hotel & Resort

Pinang, Tangerang
Starts from
IDR 325,555
per room per night

Reviews

Tiket
3.9
Good
From 142 reviews
The most helpful reviews
GG
19 Dec 2021 - Couple Trip
5.0/5
Kamarnya luas banget , buat bawa keluarga cocok banget nih . Tempatnya juga nyaman , pelayanannya jga nyaman banget . Harga 200rb udah oke banget
RH
11 Dec 2019 - Couple Trip
4.0/5
Lebih di percepat aja pas checkin.
A
21 Dec 2020 - Others
4.0/5
dengan harga segitu dapet double room sich mantep banget yaa,fasilitas juga ok,tempat bersih,nyaman recomend banget lah
YC
22 May 2022 - Trip with Friends
5.0/5
Petugasnya Ramah. kamarnya bersih , rapih dan yang paling penting kenyamanan. Recomended bangt bagi yang suka nghabisi waktu buat diri sendiri. Sama teman juga OK. Recomend! 👍🥰🥰
nurani hidayat
22 May 2022 - Family Trip
5.0/5
asik,mntap
Location
Jl M.H Thamrin KM 2,7 Kebon Nanas, Tangerang, Banten
maps
1
Night
AC
Non-smoking room
Wifi

Queen Deluxe Room

Only 5 rooms left!
Breakfast not included
Wifi
1 Queen
1 Guest
42m²
IDR 325.555
per room per night
5.697 tiket Points

Queen/Twin Deluxe Room

Only 5 rooms left!
Breakfast not included
Wifi
1 Twin & 1 Queen
3 Guests
54m²
IDR 499.999
per room per night
8.750 tiket Points

About Accommodation

Announcement
!
announcement not set

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-23:00
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What is the address of Western Hotel & Resort?
Western Hotel & Resort is located at Jl M.H Thamrin KM 2,7 Kebon Nanas, Tangerang, Banten
What are the standard check-in & check-out times of Western Hotel & Resort?
The standard check-in time at Western Hotel & Resort is starting from 14:00-23:00 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Western Hotel & Resort?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • Swimming Pool
  • WiFi
  • Parking
  • Restaurant
  • 24-hour Front Desk
Does Western Hotel & Resort have a swimming pool?
Yes, Western Hotel & Resort does have a swimming pool.
Facilities
Popular Facilities
Swimming Pool
WiFi
Parking
Restaurant
24-hour Front Desk
Elevator
AC
Fitness Center
Airport Transfer
Meeting Facilities
Accessible Facilities
Sports, Spa, & Recreations
Fitness
Public Facilities
Smoking Room
Air Conditioning
Lounge
Meeting facilities
Public WiFi
Elevator/Lift
Restaurant
Living Room
ATM/Banking
Designated smoking areas
Swimming Pool
Parking (Free)
Pets
No Pets Allowed
 

Reviews

3.9
Good
From 142 reviews
Cleanliness
3.8
Facilities
3.8
Location
4.0
Service
3.9
Value for money
3.9
Couple Trip
30
Family Trip
23
Solo Trip
17
Trip with Friends
11
Business Trip
27
Others
22
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo Trip
Family Trip
Couple Trip
Trip with Friends
Business Trip
Medical Trip
Others
Reviews with photos
GG
19 Dec 2021 - Couple Trip
5.0/5
Kamarnya luas banget , buat bawa keluarga cocok banget nih . Tempatnya juga nyaman , pelayanannya jga nyaman banget . Harga 200rb udah oke banget
RH
11 Dec 2019 - Couple Trip
4.0/5
Lebih di percepat aja pas checkin.
A
21 Dec 2020 - Others
4.0/5
dengan harga segitu dapet double room sich mantep banget yaa,fasilitas juga ok,tempat bersih,nyaman recomend banget lah
YC
22 May 2022 - Trip with Friends
5.0/5
Petugasnya Ramah. kamarnya bersih , rapih dan yang paling penting kenyamanan. Recomended bangt bagi yang suka nghabisi waktu buat diri sendiri. Sama teman juga OK. Recomend! 👍🥰🥰
nurani hidayat
22 May 2022 - Family Trip
5.0/5
asik,mntap
EW
18 May 2022 - Couple Trip
4.0/5
Oke bgt. Bersih. Lokasi jg strategis
NY
18 May 2022 - Couple Trip
4.0/5
Cukup bersih. Kelebihannya ruangannya besar, balkonnya bisa diakses tidak dikunci, disediakan air galon di room dan ada kulkas juga bisa bikin batu es. Kl ada Magicom lebih oke lagi hehe. Kekurangannya di room yang ini exhaust fan di toiletnya tidak nyala, bed nya dapat yang legok tengahnya sehingga kurang nyaman saat tidur. Terima kasih.
dian erlika wati
17 May 2022 -
5.0/5
Kamarnya luas, kebersihannya cukup, harga murah. Next bakal nginep lg dsni.
DA
16 May 2022 -
5.0/5
pokok nya nyaman sama room nya
YC
15 May 2022 -
3.4/5
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.