Wyndham Opi Hotel Palembang, Palembang
Wyndham Opi Hotel Palembang, Palembang
Wyndham Opi Hotel Palembang, Palembang
Wyndham Opi Hotel Palembang, Palembang
Wyndham Opi Hotel Palembang, Palembang
+ 16 others
Hotel

Wyndham Opi Hotel Palembang

16 Ulu, Palembang
This accommodation is clean, safe, and CHSE certified by the Ministry of Tourism and Creative Economy.
Body Temperature Check
Personal Protective Equipment
Cleaning & Disinfection
Social Distancing Rules
Sanitation Kits Availability

Reviews

Tiket
4.3
Good
From 578 reviews
Tripadvisor
From 811 reviews
The most helpful reviews
Joshua Armando
15 Jun 2020 - Family
5.0/5
Dari pelayanan saya berikan 10/10 πŸ‘, mbak Yohana yang dari awal saya hubungin lewat WA mengenai kedatangan, di sambut dan dilayanin sangat professional πŸ‘ Terima kasih Wyndham Opi! Definitely will come back soon!
IS
29 May 2020 - Family
3.6/5
Saya bingung harus gimana, soalnya sarapannya nggak dikasih tau kalo bakal dianter ke kamar. Harusnya kalau ada pemberitahuan dong, kalo misalnya sarapannya dianter tidak prasmanan. Sedikit kecewa saya
Joshua Armando
15 Jun 2020 - Family
5.0/5
Dari pelayanan saya berikan 10/10 πŸ‘, mbak Yohana yang dari awal saya hubungin lewat WA mengenai kedatangan, di sambut dan dilayanin sangat professional πŸ‘ Terima kasih Wyndham Opi! Definitely will come back soon!
EM
08 Jan 2020 - Couple
4.8/5
hotelnya bagus, deket dg mall
AS
13 Apr 2020 - Couple
4.6/5
Menginap disini untuk isolasi mandiri 2 malam nginap di hotel ini, jadi agak sepi pengunjung. Kamar luar, pesan Deluxe Queen, di upgrae ke Executive Room, Kamar Luas, bersih, dapat Dilantai 15. Waiting Room bersih, dan luas cuma Kursinya aja Kotor karena warnya agak Puith, jadi nampak sekali kotornya, sedikit kecewa karena makan pagi atau sarapannya tidak prasmanan, jadi menu makanannya terbatas, hanya dapat nasi goreng, Mei Goreng atau Bubur Ayam (Pilih salah satu), Jadi untuk kelas Deluxe Queennya sarapan sangat bikin kecewa ya, untung dihari pertamanya prasmanan tapi itu juga menunya sangat terbatas tidak variatif. dah itu aja. kalo kamar top markotop dah.
Location
Komplek Opi Mall, Jl. Gubernur H.A. Bastari, Sungai Kedukan, Rambutan, Plaju, Palembang, Sumatera Selatan, Indonesia, 30967
maps
1
Night

About Accommodation

Check-in & check-out time
Check-in time:
14:00-23:59
Check-out time:
12:00
Do you want to check-in early? Arrange check-in time with the accommodation

Policy

Description

FAQ
What types of rooms are available in Wyndham Opi Hotel Palembang?
The room types available in this hotel are:
  • Deluxe Room
  • Executive Room
  • Junior Suite
  • Suite
How much does a typical room cost at Wyndham Opi Hotel Palembang?
The cheapest price at Wyndham Opi Hotel Palembang if you want to stay tonight is IDR 697,000
What is the address of Wyndham Opi Hotel Palembang?
Wyndham Opi Hotel Palembang is located at Komplek Opi Mall, Jl. Gubernur H.A. Bastari, Sungai Kedukan, Rambutan, Plaju, Palembang, Sumatera Selatan, Indonesia, 30967
What are the standard check-in & check-out times of Wyndham Opi Hotel Palembang?
The standard check-in time at Wyndham Opi Hotel Palembang is starting from 14:00-23:59 and the latest check-out time is at 12:00
What are the facilities available in Wyndham Opi Hotel Palembang?
Facilities available in the hotel are (some may require extra charges):
  • InDOnesia CARE
  • tiket CLEAN
  • Swimming Pool
  • Wifi
  • Parking
Faciliies
Popular Facilities
InDOnesia CARE
tiket CLEAN
Swimming Pool
Wifi
Parking
Restaurant
24-Hour Front Desk
Spa
Elevator
AC
Fitness Center
Airport Transfer
Meeting Facilities
Wheelchair Access
Children Facility
Sports, Spa & Recreations
β€’
Darts
β€’
Billiards
β€’
Fitness facilities
β€’
Bowling
β€’
Outdoor pool
β€’
Pool umbrellas
β€’
Full-service spa
β€’
Water park
β€’
Snack bar/deli
β€’
Fitness
β€’
Pool sun loungers
β€’
Garden
β€’
Children's pool
β€’
Fishing
Pets
β€’
No pets allowed
β€’
Pets allowed
β€’
Pets not allowed
Kids Facilities
β€’
Children get free accommodation
Β 

Reviews

4.3
Good
From 578 reviews
Cleanliness
4.5
Facilities
4.5
Location
4.2
Service
4.3
Value for money
4.3
Couple
77
Family
367
Solo
104
Group
30
Vacation
438
Business
82
Medical
8
Others
50
Sort
Most helpful
Most helpful
Latest
Highest rating
Lowest rating
Filter
All
All
Solo
Family
Group
Couple
Vacation
Business
Medical
Others
Reviews with photos
Joshua Armando
15 Jun 2020 - Family
5.0/5
Dari pelayanan saya berikan 10/10 πŸ‘, mbak Yohana yang dari awal saya hubungin lewat WA mengenai kedatangan, di sambut dan dilayanin sangat professional πŸ‘ Terima kasih Wyndham Opi! Definitely will come back soon!
IS
29 May 2020 - Family
3.6/5
Saya bingung harus gimana, soalnya sarapannya nggak dikasih tau kalo bakal dianter ke kamar. Harusnya kalau ada pemberitahuan dong, kalo misalnya sarapannya dianter tidak prasmanan. Sedikit kecewa saya
Joshua Armando
15 Jun 2020 - Family
5.0/5
Dari pelayanan saya berikan 10/10 πŸ‘, mbak Yohana yang dari awal saya hubungin lewat WA mengenai kedatangan, di sambut dan dilayanin sangat professional πŸ‘ Terima kasih Wyndham Opi! Definitely will come back soon!
EM
08 Jan 2020 - Couple
4.8/5
hotelnya bagus, deket dg mall
AS
13 Apr 2020 - Couple
4.6/5
Menginap disini untuk isolasi mandiri 2 malam nginap di hotel ini, jadi agak sepi pengunjung. Kamar luar, pesan Deluxe Queen, di upgrae ke Executive Room, Kamar Luas, bersih, dapat Dilantai 15. Waiting Room bersih, dan luas cuma Kursinya aja Kotor karena warnya agak Puith, jadi nampak sekali kotornya, sedikit kecewa karena makan pagi atau sarapannya tidak prasmanan, jadi menu makanannya terbatas, hanya dapat nasi goreng, Mei Goreng atau Bubur Ayam (Pilih salah satu), Jadi untuk kelas Deluxe Queennya sarapan sangat bikin kecewa ya, untung dihari pertamanya prasmanan tapi itu juga menunya sangat terbatas tidak variatif. dah itu aja. kalo kamar top markotop dah.
Aulia Hidayattullah
09 Apr 2020 - Couple
3.6/5
Ruangannya sangat besar dan memuaskan tetapi ruangnya tidak kedap suara karna diantara kamar lain ada pintu penghubung tp keadaan pintunya Dikunci. Mungkin pihak hotel bisa merenovasinya biar costumer bisa puas dgn kenyamanan.a karna kalau malam kemarin saya menginap sangat berisik kamar sebelah dan saya bisa mendengar mereka dgn jelas mungkin itu bisa diperbaiki kamar saya kmrin no 212. Dan p.housekeepingnya kmrin ktka saya mau check out di membawa barang saya dan dia bilang mas bawak balon kan nggak boleh kayak ditkutin gitu padahal pas saya masuk mau check in kmrin satpam dan reservasi tau kalau saya bawa balon tsb dan kitika saya check in saya jg nggak ada pemberitahuan dan penjelasan dr operator bahwa tidak bleh membawa balon. Karna pas saya check in operator hanya menjelaskan tdk blh bawah peliharan seperti anjing dan jg nggak blh bawa durian dan sya enggak dijelasin pas check in klau tdk boleh bawak balon tp trus pas check out nggak ada masalah. Jd P. Housekeeping yg mengakat barang saya itu hanya menakuti shgga membuat saya merasa kurang nyaman
indah putri lestari
17 Feb 2020 - Family
5.0/5
Bersih,nyaman,rapi..awesome
MF
11 Feb 2020 - Family
4.8/5
Smuanyaa sangat baik ssuai dgn harga mkanan ny pun enak2
NM
31 Mar 2021 - Family
5.0/5
good hotel, tapi karyawannya pada cerewet, dan banyak banget aturan... padahal kita kan bayar klo mau nginep.. tp aturannya terlalu banyak... salah satunya di kolam renang. wajib pakai renang.. bagaimana dg orang yg hanya mampu beli kamar room aja.. tp gak mampu beli baju renang... seenggak untuk anak2 baju renang tidak diwajibkan.. karena alangkah kecewa anak2. tujuan utama anak kesana mau renang.. pas gk pke baju renang tp cm pke kolor sm baju kaos singlet aja di tolak. seharusnya jgn gitu.. hotel santika premiere, arista, novotel, excelton tidak ada yg seperti itu
alexander alexander
24 Aug 2020 - Family
4.8/5
Liburan bersama keluarga jadi makin seru
5.0
From 811 reviews
Cleanliness
4.5
Rooms
4.5
Location
4.5
Service
4.5
Value
4.5
Couples
87
Family
364
Solo travel
48
Friends getaway
90
Business
197
patsycakepixie
16 May 2021 - Friends getaway
It was my second visit to Palembang in three months, during the pandemic. I decided to stay at the Wyndham especially to sample the dim sum menu as recommended by Pak Glen which is available at weekends only. Me and two of my friends order the dim sum at Lotus Resto, the price for one person around 135,000,.IDR and it was very good value for money, but just remind what you order and you have to finish that, otherwise you will charge 45,000,.IDR for each dish, and suprising us where on menu not only dim sum but there is like main course such as Nasi goreng, Mie goreng also the dessert like Almond pudding and Mango. We order all on menu. All they cooked to order so great πŸ‘πŸ‘πŸ‘ We enjoyed all and makes Our tummy as full to finished all. Really recommended where you are looking to enjoy eat dim sum with many variety here.
Lollafuny
12 Feb 2021 - Business
I had stayed there for 2 nights on last January for my bustrip. I have such a pleasant moments since arrived for the first time. The check-in process was good. It doesn't take too long, then I can directly entering the room. Another I like most is the welcoming complimentary! They are giving pempek for the guest. That's cool! So for visitor like me who came to Palembang for the first time is being satisfied by tasting Palembang's iconic food just right when arrived there. I like the idea, and can't wait to taste another pempek variants. The room was ok, all clean and tidy as I expected the 5-stars hotel especially for town area. The breakfast also good. The range of menu maybe not as much as the 5-stars hotel in Jakarta but I also being impressed by the noodle stool. Very simple but that's very Indonesian. Who doesn't like to eat indom*e?? Maybe we just can cook by ourself but I think the sensation of the taste is different while you eat it on the hotel, hahahaha.. I also like the serving of local food, so I can taste climpungan (cmiiww) and laksan (first i thought typo of laksa, but nope, yes the name is laksan! Made of pempek too but in kind of laksa soup. I like this very much!!). Maybe they can add some others local culinary for breakfast, hehehe.. So for short-trip guest like me is very happy coz we can tasting local foods while on bustrip with limited time on staying. Overall it was very satisfying. Sure will choose this hotel again for next trip although it's not in the center of the town.
Petri_Arman
01 Apr 2021 - Family
Thanks For Ms. Nurika and Ms. Shinta, thanks for the cake and the song, n' also for the wish and the pray. This hotel is the best place to have a warm hug for our family, a good choice to spent our special day.. especially for our beloved birthday 😘 Met ultah suamiku Mr. Ade Arman.. n' thanks to Whyndam.. see u in another memorable staycation.. πŸ₯°
anniay
13 Jun 2021 - Business
Excellent place, very friendly staff and especially for Ms. Lince, hope keep your Excellent services and excellence work... this hotel not only good the business meeting also good when you bring your family for the weekend
Johan81163
13 Jun 2021 - Business
Very nice hotel n all services by DOS Lintje.. Clean n have a pleasan surrounding. All the food in a good tasted, often I stay with my sport group from jakarta, and have long stau about 2 months.. please spend at whtndam Opi hotel Palembang, you will be satisfy...
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.
Yay! You’ve successfully logged in
You’ve reported a review.
A problem occurred and we need a while to fix it. Please try again later.
You’ve already reported this review, and we’re currently checking your report.