Hotel in Port Dickson, Negeri Sembilan

1
Night
Showing 1.000+ Hotel at Port Dickson

FAQ About Hotels in Port Dickson

What They Say about Hotels in Port Dickson Based on 25 Reviews
3.74 on average

JB
Jamsari Bin Jameaan
05 Jun 2022 - Family Trip Traveler
3.60
Harap2 diperbaiki service nya dg segera dan di renovate hotel ya. Staff kak Liza terbaik, harap2 semua staff ramah dan terbaik mcm kak Liza.. Tq..
EY
Evristi Yulvinisar
06 Jun 2022 - Family Trip Traveler
4.40
Nice view, dapat bilik yg terbaik, Customer service tak ramah😂, resto msh tutup, tak best lah... Pls la dibuka. Staff yg best Kak Liza dari dulu sebelum pandemic mmg selalu terbaik tahu nak layankan ...
JB
JAMSARI BIN JAMEAAN
04 Feb 2022 - Family Trip Traveler
4.00
Landskap ye tolong dibikin cantik lg dekat playground.. Swimming pool best, cadar kasih bersih dan harum yeee dan tiap bilik baik nye sebelum tamu dtg kena label kan kat pintu bahawa sdh di sanitizer....

Book Hotel in Port Dickson

Don't feel hesitant to book hotels in Port Dickson at tiket.com! We'll make sure to provide all conveniences you need when doing a room reservation. Book your favourite hotel now only at tiket.com!


How to Book Hotel in Port Dickson at tiket.com